Varuhuset Kringlan – Södertäljes mest populära shoppingcenter

Varuhuset Kringlan har varit ett naturligt shoppingcenter för södertäljeborna sedan 1956 då varuhuset invigdes. Hit flockas människor för att shoppa, äta, fika och umgås.
"Kringlan är absolut bästa läget för oss butiksinnehavare", säger Patrik Hanna, butikschef för Elgiganten Phone House. "Här finns mycket folk i rörelse och stor ruljans."

Julkampanjer redan igång hos Elgiganten Phone House

På bottenplan i Varuhuset Kringlan är det fullt av folk denna dag i mitten av november. Överallt märks att butikerna förbereder sig inför den hektiska julhandeln. Det är lunchtid vilket märks på Tidermans Konditori. Där är det fullt av fikasugna gäster.

– Vi har bord där borta också, säger konditoribiträdet med ett leende och pekar bort mot två tomma bord.

– Tackar, svarar mannen som står med en bricka med kaffe och räksmörgås och spanar efter någonstans att slå sig ner. Han ler tacksamt tillbaka.


Julkampanjer redan igång hos Elgiganten Phone House

Granne med Tidermans Konditori på nedre plan i Varuhuset Kringlan finns Elgiganten Phone House.

– Vi har ett kanonläge, säger Patrik Hanna, som är butikschef på Elgiganten Phone House i Södertälje.

Patrik har jobbat på Elgiganten Phone House sedan 2009 och trivs alldeles utmärkt.

– Att dagligen ha kundkontakt och ha förmånen att erbjuda människor mobillösningar som passar just dem är pricken över i:et.

Precis som övriga butiker i Varuhuset Kringlan laddar Patrik och hans kolleger inför en intensiv julhandel som ligger framför dem.

– Vi har många bra kampanjer på gång, vilket kommer locka fler kunder.

Storsäljarna tror Patrik kommer bli mobiler, surfplattor, högtalare och smarta klockor.

– Vår stora fördel är att vi kan erbjuda våra kunder de bästa mobillösningarna. Vi jobbar med alla operatörer och alla märken. Att vara oberoende är vår stora konkurrensfördel, avslutar Patrik och vänder sig om för att hjälpa ännu en kund som kommer in i butiken. 


Välkommen till Varuhuset Kringlan!

www.kringlanshopping.se

www.elgiganten.se