Förbered huden inför våren och sommaren

Varuhuset Kringlan har varit ett naturligt shoppingcenter för södertäljeborna sedan 1956 då varuhuset invigdes. Hit flockas människor för att shoppa, äta, fika och umgås. "Kringlan är absolut bästa läget för oss butiksinnehavare", säger Lena Bergman, butikschef och ägare av Body Shops butik på andra våningen i Varuhuset Kringlan.
Drops of Light

Drops of Light

Inne i butiken The Body Shop på våning två i Varuhuset Kringlan är Lena Bergman i full färd med att hjälpa och ge råd till en kund.

– Drops of Light är en av våra produktserier för ansiktsbehandling, säger hon och pekar på hyllan där hela produktserien är uppradade. Hon plockar fram en kräm och fortsätter:

– Den här dagkrämen är fantastisk på många olika sätt. För det första lämnar den hyn sammetslen och återfuktad, vilket är härligt nu efter en lång och kall vinter. För det andra så jämnar krämen ut ojämnheter i hyn. Och känn! Den luktar jättegott dessutom.

 

På andra sidan butiken finns alla Spa produkter, vilka också säljer bra. Många förknippar Spa med vinter och mörker, men sanningen är att det är alldeles förträffligt att använda dem nu inför våren och värmen.

– Skrubba bort gammal hy och förbereda den för solen och solbrännan är något som rekommenderas, berättar Lena med stor entusiasm.

 

Ett globalt etiskt företag

Lena är något av en veteran inom The Body Shop. Hon har jobbat och ägt en butik i strax över 20 år nu och hon ångrar sig inte en sekund.

– The Body Shop är unikt, verkligen unikt. Det finns inget annat företag som kan jämföra sig med oss när det kommer till etik, miljö och koncept. Därför har jag varit lojal i så här många år.

 

The Body Shop jobbar efter mottot ”Enrich Not Exploit”.

– Vi vill berika, inte utnyttja. För oss innebär vårt åtagande att berika människor och att bevara vår planet med dess biologiska mångfald och resurser, berättar hon vidare och fortsätter:

– Vi har åtagit oss att arbeta rättvist med våra odlare och leverantörer och hjälpa samhällen att blomstra. Våra produkter är aldrig testade på djur. Vi ska vara etiska rakt igenom.

 

Att Lena Bergman har hittat sin plats i livet märks tydligt. Om det blir 20 år till i The Body Shop är hon dock tveksam till.

– Då är jag nog pensionär, säger hon och skrattar.

 

Välkommen till Varuhuset Kringlan!

www.kringlanshopping.se

https://www.thebodyshop.com/sv-se/

Varuhuset Kringlan på facebook