Inför Jul- och nyår ökar försäljningen hos MQ

Inne på Varuhuset Kringlans övre plan finns butiken MQ som drivs av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för både man och kvinna.
- Vi finns här för att hjälpa våra kunder att klä sig med stil, i vardag såväl som till fest. Alltid, och överallt, förklarar butikschefen Hanna Johansson.

Varför inte en snygg blazer med en vikt näsduk i bröstfickan, säger Hanna medan hon visar upp olika alternativ. - Accessoarer för män är populärt. Halsdukar, näsdukar och armband.

Trots att det endast är mitten av november börjar redan julstämning infinna sig i och utanför Varuhuset Kringlan. Det är lunchtid och på Storgatan i Södertälje är det ett myller av människor, likaså inne i gallerian. Folk går in och ut ur Kringlans alla butiker, allt för att hitta något nytt till vintern och till julen.


MQ lyfter fram det trendiga

En som har fullt upp är butikschefen på MQ Hanna Johansson. MQ som ligger på våning 2 fokuserar på en mix av kvalitetsvarumärken. MQ har hjälpt modeintresserade människor att hitta sin stil sedan 1957.

– Vi vet att olika tillfällen kräver olika uttryck, säger Hanna som har jobbat inom MQ sedan 2008. Hon tillägger:

– Vi lyfter fram det trendiga och erbjuder våra kunder det senaste. Vår huvudsakliga målgrupp är män och kvinnor mitt i livet, men vi har även produkter för yngre män och kvinnor.


Jul och nyår innebär fest och trevligt umgänge

Att julen och nyår närmar sig märks tydligt.

– Festklänningar och toppar i skimrande och guldfärgade material är inne just nu bland kvinnorna, förklarar Hanna.

För männen finns i år gott om alternativ.

– Varför inte en snygg blazer med en vikt näsduk i bröstfickan, säger Hanna medan hon visar upp olika alternativ.

– Accessoarer för män är populärt. Halsdukar, näsdukar och armband.

Ett klädesplagg som är mer hett än på länge är polotröjan, helst stickad.

– Polo fungerar alltid för både män och kvinnor, säger hon.

Hanna ser fram emot december. Många kunder och full ruljans. Precis som det ska vara.

MQ är en av Sveriges ledande varumärkeskedjor. Genom en mix av egna och externa märken erbjuder MQ kläder för män och kvinnor med hög modegrad i attraktiva butiker. Butikskedjan omfattar idag 121 butiker och ambitionen är att lansera MQ som den ledande modekedjan i Norden.

 

Välkommen till Varuhuset Kringlan!

www.kringlanshopping.se

www.mq.se