I Varuhuset Kringlan nalkas julen

I Varuhuset Kringlan finns 37 stycken olika butiker och företag. Här hittar kunderna det mesta. Inför den stundande julhandeln väntas ännu fler kunder och nya produkter.
"Vi har alltid mycket folk i butiken innan och kring jul", säger John Sjöö, butikssäljare på Kjell & Company.

- Den här elektriska värmefilten var och kommer även i år bli en storsäljare, förklarar John Sjöö, butikssäljare hos Kjell & Company sedan två år tillbaka.

 

Att julhandeln är viktig för alla butiker råder inget tvivel om. Redan i mitten av november börjar butikerna förbereda sig. De plockar fram och exponerar de produkter som det kommer säljas mest av. Hos Kjell & Company på övre plan i Varuhuset Kringlan råder febril aktivitet.

-Den här elektriska värmefilten var och kommer även i år bli en storsäljare, förklarar John Sjöö, butikssäljare hos Kjell & Company sedan två år tillbaka. Han fortsätter:

-Det bästa med jobbet är kundkontakten, att hjälpa folk med såväl stora som små problem. Att hjälpa människor att lösa ett behov de har ger mig stor tillfredsställelse.

 

Service i världsklass och Nordens bredaste sortiment

Kjell & Company säljer via butiker och internet med fokus på tillbehör till hemelektronik. Med hemelektronik menas all form av tillbehör som behövs för att hemmets elektronik ska fungera på bästa sätt. Affärsidén är att erbjuda ett konkurrenskraftigt och brett sortiment.

– Och det gör vi genom kunskap och hög service, berättar John medan han visar runt i butiken och visar på några av butikens produkter.

Mobiltillbehör är alltid aktuellt. Nu lagom till jul släpps Iphone 7 som saknar hörlursingång.

– Trådlösa hörlurar kommer sälja bra nu inför julen, säger John med ett stort leende.

Han visar upp Roxcore Ceptor Bluetooth headset.

– Dessa är perfekta att använda vid träning, de är smidiga, enkla och har ett grymt ljud.

– Eller varför inte ett våffelskåljärn, tillägger han medan han förflyttar sig ett par meter. Detta är en riktig nyhet som jag tror vi kommer sälja bra av. En våffla skapt som en skål där man kan lägga i exempelvis glass. Kan inte bli fel.

 

Nöjda och glada kunder är A och O

Runtomkring i butiken hjälper Johns kolleger kunderna. De frågar vad de är ute efter och försöker sedan hjälpa dem till ett köp som uppfyller just deras behov och önskemål.

– Det är precis detta som jag älskar med att jobba på Kjell & Company, engagerade och kunniga butikssäljare och nöjda och glada kunder, avslutar John.

Han går tillbaka till butiksdisken för att hjälpa ytterligare en kund. John och hans kolleger kommer att ha fullt upp ända fram till jul och under mellandagarna. Det är precis så de vill ha det.

Välkommen till Varuhuset Kringlan!

www.kringlanshopping.se

www.kjell.com