Våren ligger runt hörnet

Cubus lyfter alltid fram det trendiga och erbjuder sina kunder de senaste, samtidigt som de har basprodukter för alla, från barn och ungdomar till vuxna kvinnor och män. "Vi har faktiskt något för alla", säger Hanna Bäsén, butikschef på Cubus i varuhuset Kringlan.

Butikschef Hanna Bäsén

Trots att det endast är mitten av mars börjar våren ge sig till känna. På storgatan utanför Varuhuset Kringlan är det ett myller av människor som vill ta vara på den första värmande vårsolen. Inne i gallerian är det också gott om folk som går in och ut ur alla butiker, allt för att hitta något nytt till våren.

Cubus lyfter fram vårens trender

En som har fullt upp är butikschefen Hanna Bäsén. Cubus som ligger på våning två fokuserar på prisvärda produkter och hög kvalitet.

– Det händer hela tiden nya saker och nya produkter lanseras samtidigt som vi alltid har basvaror med hög kvalitet och till bra priser, förklarar Hanna medan hon visar runt i butiken och pekar på vad som kommer att säljas nu i vår.

– Slitna jeans för både kvinnor och män är ett säkert kort. Likaså Bomberjackor i olika färger. Olika färger kommer överlag vara inne för kvinnor, exempelvis pastell och rosa.

– Varför inte ett par slitna jeans, en rosa tröja och grön bomberjacka.

För männen är det något diskretare, men inslag av orange och korallfärgat kommer fungera.

Hanna trivs med Cubus sätt att jobba

Att Hanna trivs med jobbet syns lång väg. Hon har jobbat inom företaget i tio års tid. På Cubus drivs personalen av att ge kunderna det som de vill ha, och göra det med en hög servicegrad.

– Vi bryr oss verkligen om våra kunder. Jag gillar företagets fokus på kundservice, miljötänk och att vi är en butik som erbjuder något för alla, oavsett ålder och kön, avslutar Hanna med ett leende.

 

Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med cirka 300 butiker i sex länder. Cubus har cirka 3 500 anställda och är en del av Varner-Gruppen som består av tolv kedjor och har cirka 8 500 anställda i nio länder, med huvudkontor i Oslo.

Välkommen till Varuhuset Kringlan!

www.kringlanshopping.se

www.cubus.com

Varuhuset Kringlan på facebook