Nu har de smygöppnat den nya beg-hallen för nästan nya VW-bilar

Äntligen får varumärket VW synas i det ljus det förtjänar. På Tunbytorp I Västerås har Möller Bils stora, ljusa och sprillans nya beg-hall nu öppnats. Utan pompa och ståt. Men med riktigt bra möjligheter att göra en bra andrahandsaffär. På en kvalitetsbil.
  • 1/2

    NY BEGHALL – Äntligen kan vi visa våra nästan nya VW-bilar på ett sätt som gör bilarna rättvisa, säger David Stranne försäljningschef på begagnat på Möller Bil i Västerås.

  • 2/2

    NY BEGHALL – Äntligen kan vi visa våra nästan nya VW-bilar på ett sätt som gör bilarna rättvisa, säger David Stranne försäljningschef på begagnat på Möller Bil i Västerås.

– Invigningen får vänta tills hela ombyggnaden här på Möller Bil är klar, säger David Stranne försäljningschef på begagnat på Möller Bil. Vi har mer på gång, bland annat den stora nybilshallen, men den låter vänta på sig ännu ett tag.

En obefintlig invigning av VW-hallen hindrar dock inte att intressanta bilar finns på plats.
– Som vi har längtat efter denna hall! Äntligen är den klar. Med en riktigt bra mix av nästan nya VW-modeller. Bättre än på länge.

Upptäck den nya beg-hallen du också

Möller Bil i Västerås är i särklass störst på begagnade bilar i Västerås. Företaget har satsat på att bygga nytt och ge plats för sina egna bilmärken i olika hallar.
– Sedan tidigare är Audi-hallen för begagnat klar. Liksom den för Skoda-SEAT. Och nu VW-hallen. Vi är övertygade om att denna marknad kommer att växa.

Läs mer: Se utbudet av begagnade Volkswagen här

En av anledningarna är att nybilspriserna troligen kommer att gå upp. En annan är Bonus Malus.
– Bonus Malussystemet medför att bensin- och dieselbilar från den 1 juli kommer att få en skattehöjning. Ibland på flera 1000-lappar per år. Syftet är att bilar med låga utsläpp ska premieras.

Han fortsätter:
– Men systemet gäller bara nya bilar och det gör att begagnatmarknaden troligen kommer att bli ännu mer intressant. Särskilt gällande bilar som har kvar sin nybilskänsla.

Det finns ett ökat intresse för begagnatmarknaden överlag och även i år slog försäljningen rekord.
– Jag tycker att man som kund ska vara uppmärksam på vilken dokumentation som finns knuten till en bil samt vilka garantier som ges. Så att man inte blir besviken när man köper begagnat.

På Möller Bil är alla bilar varudeklarerade och försedda med minst 6 månaders garanti.
– Vi är duktiga på bilar och är specialister på våra egna varumärken. Det märker våra kunder. Dessutom prioriterar vi att kunderna ska känna sig trygga genom hela köpet.

Det är därför de bilar som ställs ut i beg-hallarna genomgått omfattande tester.
– Bilarna är dokumenterat genomgångna och de fel vi har upptäckt har åtgärdats. För att ytterligare förstärka skyddet för kunderna lämnar vi också garantier.

David Stranne visar stolt runt i den nya VW-hallen.
– Visst är den fin, säger han.

Och det är den. Väl värd ett besök!