”Deras kundservice är helt outstanding”

Jens Gyllegårds första transportbil var en katastrof. Bilen - av outtalat varumärke - kostade massor i reparationer första året. Med strul och flera driftstopp. Sen kom lösningen. – Jag fick hjälp med allt. Av Möller Bil VW Transportbilar i Västerås. Trots att bilen inte var köpt där.

VW TRANSPORTBILAR. – Möller Bil Transport i Västerås är otroligt bra att ha att göra med, säger Jens Gyllegård på JMG Kakel och Klinker i Västerås. Snart anländer den femte transportbilen till oss.

Jens blev kvar som kund hos Möller Bil VW Transportbilar. Och bytte bil. Till en begagnad Caddy och en ny Transporter. Nu – 3 år senare – kör JMG Kakel & Klinker AB, 4 VW transportbilar från Möller Bil. En femte är på väg och anländer i april.
– Jag är otroligt nöjd med bilarnas kvalitet och med den service jag får. Alla hos Möller jobbar mot målet att bilarna ska fungera optimalt i mitt företagande. Känns riktigt bra. Flera företagare i mitt nätverk säger samma sak. Alla är supernöjda.

Även i riktigt skarpt läge håller deras service

På Möller Bil VW Transportbilar säljer man nya och begagnade transportbilar. Dessutom finns här också en fullt utrustad serviceverkstad med 5 mycket kompetenta mekaniker.
– Vårt mål är att hålla våra kunder rullande, berättar Niklas Bergåker märkeschef. Det fordrar en riktigt bra verkstad. Men också snabba lösningar med fokus på kunden. Får kunden ett driftstopp så ingår fri bärgning samt en fri lånebil.  Och vi tar hand om bilen som krånglar. Vi kallar oss Team Transportbilar därför att vi jobbar med kunden i fokus på både sälj och service.

Både nya och begagnade VW-bilar omfattas av denna mobilitetsgaranti. Den håller kunden rullande och säkerställer att kunden kan fortsätta jobba.
– Andrahandsvärdet på VW transportbilar är högt. Självklart för att bilarnas kvalitet är bra och efterfrågan hög. Men också på mobilitetsgarantin.

I samtliga VWs transportbilar byggs inredningen efter kundens behov.
– Bilarna är våra arbetsplatser, säger Jens. Vi måste ha ordning och reda för att inte spilla tid på att leta efter saker.

Niklas håller med.
– Funktionen i arbetsbilarna är superviktig och ett prioriterat arbetsområde hos oss. Här på plats hos oss på Möller Bil finns 3 mekaniker som är proffs på att skruva inredning och utrusta transportbilar med all utrustning som kunden önskar. Det är unikt i branschen och gör att vi kan lämna snabba besked om pris och hitta speciallösningar.

Läs mer: Kolla in Möller Bils utbud av transportbilar här

På JMG Kakel och klinker jobbar 5 anställda med såväl plattsättning som helentreprenader gällande exempelvis badrum. Det fordrar ett stort kontaktnät av andra fåmansföretagare. Många av kollegorna kör också VW-transport.
– Hantverkare är vår absolut största kundgrupp, fortsätter Niklas. Folk som jobbar inom VVS, bygg, el etc och som kanske börjar med en första bil hos oss. För att sedan återkomma om bil 2, 3, 4.

Jens känner igen sig.
– Man får vara vaksam på alltför stora kostnader när man startar företag. Som kund hos Möller började jag med en begagnad Caddy som var suveränt bra. Men jag gillar också nybilskänsla. Så det blev en ny Transporter också.

Hos JMG Kakel och Klinker finns snart 4 – Caddy Maxi och 1 förlängd Transporter.
– Körkänslan i bilarna påminner om en personbils och är utrustade med blåtand för säker körning. Och VWs smarta DSG-automat av samma skäl. Transportern har också 4-hjulsdrift. Vi vill vara säkra på att ta oss fram till våra kunder i vilket väglag som helst. Och det gör vi.

Kontakta Möller Bil i Västerås för mer information.