De är störst i Västerås på begagnade bilar

Förra året såldes det fler begagnade bilar än någonsin i Sverige. Det är inte så konstigt. Som kund får man mycket bil för pengarna. Samtidigt som garantier tryggar köpet. Åtminstone för den som köper bil hos Möller Bil i Västerås. De är störst i stan på urvalet av begagnade bilar.

NY BEGHALL – Äntligen kan vi visa våra nästan nya VW-bilar på ett sätt som gör bilarna rättvisa, säger David Stranne försäljningschef på begagnat på Möller Bil i Västerås.

– Det stora pristappet på en ny bil sker det första året, säger David Stranne försäljningschef på begagnat på Möller Bil i Västerås. Redan när du kör ut från bilhallen faller värdet. Och därefter ytterligare ett antal procent de närmaste månaderna. Så det säger ju sig själv. Det är en bra affär att köpa begbil.

Efter några år planar prisraskurvan ut.  Men du gör fortfarande en bra begagnat-affär.
– Det går självklart inte att ange någon exakt värdeminskning. Allt beror på varje specifik bil, vilket bilmärke det rör sig om, bilens skick, slitage och utrustning. Men generellt räknar man med att bilens värde efter 3-5 år minskat med ungefär hälften.

Andrahandsmarknaden är intressant för prismedvetna

Den som köper begagnat slipper också att hantera de barnsjukdomar som ibland följer med helt nya bilmodeller.
– Återkallelse för åtgärd sker oftast i ett tidigt skede efter lansering.

Möller Bil säljer begagnade bilar på två ställen i Västerås. På Outleten på Erikslund finns begagnat från alla bilmärken.
– Där finns bilar från 30 000 kronor och uppåt. Där kan man hitta alla bilmärken. Också våra egna som är några år gamla. Alltså Volkswagen, Audi, Skoda och SEAT.

Läs mer: Möller Bil Outlet, stort utbud av begagnade bilar. 

David Stranne, försäljningschef på begagnat på Möller Bil I Västerås.

På Tunbytorp däremot säljer Möller Bil enbart sina egna varumärken: Volkswagen, Audi, Skoda och Seat. Bilar som är nästan nya.
– Samtliga bilar i våra hallar är aktuella i modellprogrammet, säger David.

Att medarbetarna på Möller Bil har ett eget personligt bilintresse råder ingen tvekan om.
– Alla kan massor om bilar och vi uppdaterar oss ständigt. Det blir lite som en livsstil att ha koll på efterfrågan och priser. Vi gillar att deala med våra kunder.

Men medarbetarna är också mycket engagerade i att varje kund finner just sin rätta bil.
– Många kunder är väldigt pålästa idag. De har rekat och hittat en intressant bil hos oss via Blocket, Wayke eller vår websajt och vet exakt vilken modell och utrustningsnivå de vill ha. Andra kommer hit med lite mer öppna frågeställningar. Som att man söker en kombi eller en andrabil. Då gör vi allt för att kunden ska hitta rätt i vårt utbud. Alltså den bilen som bäst motsvarar kundens behov.

Han fortsätter:
– Vi kan våra bilar. Vi vet vad vi pratar om och med den kunskapen kan vi garantera dig som kund en trygg affär. Surfa in på länkarna och kolla vårt aktuella utbud av testade beg-bilar, alla försedda med garanti. Som kund hos Möller Bil i Västerås kan du göra en riktigt bra deal på begagnat!

Begagnade Audi     Begagnade Volkswagen      Begagnade Seat      Begagnade Skoda