Därför blir det tryggare att köra bil när du servat den på Audis certifierade verkstad

– Det är klart du ska serva din Audi på märkesverkstad. Eller laga den trasiga vindrutan hos oss. Med prisgaranti, Long Lifeerbjudande och mobilitetsgaranti blir det inte dyrare. Det blir bara tryggare, säger Mikael Staberyd och Max Petersson på Möller Bil Audi i Västerås.
  • 1/2

    PRISGARANTI. – För Audibilarna är bara det bästa är gott nog. Därför ska du serva bilen hos proffs och med originaldelar, säger Mikael Staberyd och Magnus Nordström på Möller Bil Audi Verkstad i Västerås.

  • 2/2

    PRISGARANTI. – För Audibilarna är bara det bästa är gott nog. Därför ska du serva bilen hos proffs och med originaldelar, säger Max Petersson på Möller Bil Audi Verkstad i Västerås.

Mikael är verkmästare på Möller Bils certifierade Audiverkstad. Max är servicerådgivare.
– Har du en ny Audi är det självklart att serva bilen hos oss, här finns de tekniker som kan absolut mest om Audi säger Mikael. Serviceavtal blir också allt vanligare att våra kunder köper till sina nya bilar också det en trygghet.

Det säger han utan att skryta. För det är faktiskt precis så.
– Minst 6 dagar per år handlar det om heldagarsutbildning för varje fordonstekniker. Vidareutbildningen leder till att vi kunskapsmässigt ligger i framkant. Precis som en märkesverkstad ska göra.

Vi är experterna på Audi

Audi tillhör de mest tekniskt avancerade bilarna i premiumklassen. En innovationstradition som pågått länge och som inte heller i år kommer att göra någon besviken.
–Storsäljaren Audi A6, som vi just nu går och väntar på, är överöst med intressant teknik, säger Max. Den har till och med inbyggda system som gör det möjligt att bilen självparkerar medan du står bredvid.

Läs mer: Se A6 och andra nya audibilar i lager

Audis tekniska försprång underlättar självklart bilkörningen och ger rätt körkänsla. Men den avancerade tekniken ställer också krav på att verkstäderna vet vad de gör.
– Kalibrering av de tekniska systemen är mycket viktiga för bilens system och funktioner. Fel kan få ödesdigra konsekvenser, inte minst säkerhetsmässigt, säger Mikael och fortsätter:

– Originaldelar är alltid originaldelar. De har tagits fram av Audi för att fungera bäst för Audi. Så självklart väljer vi original där vi kan garantera livslängden.

Den som äger en äldre Audi har all anledning att uppmärksamma Möller Bils certifierade verkstad.
– Har du en Audi äldre än 10 år ska du absolut testa vårt BAS service erbjudande. Denna service är grunden för att bilen kan köras utan störmoment. Priset är reducerat och servicen ger 1 års hjälp vid akuta stopp.

Verkstad & Service – Auktoriserade och specialutbildade

Mobilitetsgarantin gäller i Sverige och i Europa. Hjälp att komma till närmaste auktoriserade verkstad utan kostnad.
– Garantin gäller alla Audi-bilar som servas regelbundet hos oss. Den är generös och har fullt fokus på att lösa de problem du som kund står inför. Ibland ingår också andra saker som exempelvis fri hyrbil eller övernattning på hotell.

Läs mer: Servicelöften och mobilitetsgaranti

Att förenkla för kunden är i alla lägen prioriterat hos Möller Bils auktoriserade Audiverkstad i Västerås.
– Vi erbjuder gratis skjuts från verkstaden och till den plats du vill inom Västerås mellan klockan 7 och 9, berättar Max. Är du ute i god tid finns också lånebilar är boka.

Boka verkstadstid eller service här