Coola kläder av hög kvalité – I livsmedelsbutiken

Overaller, vinterkängor, stövlar, t-shirts, jeans, mössor, vantar, halsdukar…och mycket, mycket mer.
Utbudet i en klädbutik för barn på stan?
Nej, allt finns på Maxi ICA Stormarknad i Härnösand.
– Det är coola kvalitetskläder. Jag handlar själv till mina barn här, säger Sara Djärv, ansvarig på klädavdelningen.

FÖR UNGA MODELEJON. Sara Djärv, ansvarig för klädavdelningen på Maxi ICA Stormarknad i Härnösand, visar.

Åker man till mataffären för att handla mat?
Javisst. Det också.
Men en modern livsmedelsbutik i dag är så mycket mer än köttfärs, pasta, mjölk och grönsaker – vilket många barnfamiljer redan upptäckt.

På Maxi ICA Stormarknad i Härnösand finns en klädavdelning för barn där utbudet är imponerande stort. Och kläderna säljs i rasande fart.
– Vi kanske är en liten Maxi ICA Stormarknad men vi har ett stort utbud. Bassortimentet är suveränt. Kläder av toppkvalitet till vettiga priser, säger Sara Djärv, avdelningsansvarig.
– Jag har tre barn och har handlat det mesta av deras kläder här.  Särskilt skor – där har Maxi ICA Stormarknad ett svårslaget utbud.

Tycker barnen att kläderna är coola?
– Japp. Utbudet upp till tolv tretton års ålder är ju ascoolt. Det är t-shirts med tryck, seriehjältar och sånt, grejer som skolbarn älskar, säger Sara Djärv.
– När barnen blir äldre kan det börja bli viktigt att ha kläder av vissa märken och då kanske vi inte är rätt butik. Men annars tror jag vi är rätt ensamma om att ha ett så stort utbud av kvalitetskläder för barn och ungdomar.

 

Det ska vara kul att handla hos oss! Läs mer om vad barnen kan göra och uppleva i butiken här!

Ur sortimentet på Maxi ICA Stormarknad.

Vinterkängor & Overaller
Just nu är det kampanj på bland annat vinterkängor, allvädersstövlar och overaller.
– Det är ett perfekt läge att passa på när det är kampanj då priserna är ännu bättre, säger Sara Djärv, men lägger till:
– Det är bra priser även de kläder som inte omfattas av kampanjer. Kläder ur bassortimentet – strumpor, sockar, underkläder – säljer vi mycket av hela tiden.

Hur är det med utbudet för vuxna?
– Det är också bra. I kampanjen som är pågår nu finns några riktiga fynd. Flanellskjortorna, en parkas och en knälång damjacka. Vi kommer sälja många leggings också.

Missa inga kampanjer! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!