Bli inspirerad och spara tid – gör alla dina klappinköp på ICA Maxi

Ge dig mer tid i julklapp. Och det redan före jul. – Handla dina julklappar här på ICA Maxi. Du får massor av inspiration i butiken och vi har något för alla. Oavsett om du söker en liten gåva eller många klappar till hela familjen. Urvalet är just nu på topp i butiken.

MJUKISAR. – Vi har riktigt stora mjukdjur. Vi har små. Vi har mjukdjur i alla prisklasser och det är det som är styrkan hos oss. Vi har något för alla - alla hittar någonting, säger Mathias Huldtin på ICA Maxi i Härnösand.

Det säger Mathias Huldtin butikschef i Härnösand och fortsätter:
– Vi har en bra touch på vad som ligger i tiden och vårt mål är alltid att ligga bra till prismässigt också. Det gör att det både är kul, enkelt och prisvärt att handla julklapparna här.

Och visst finns det något för alla i butiken. ICAs inköpare är proffs på att hitta rätt. Inte minst till barnen. Leksaksavdelningen är lika lockande för både stora och små.
– De nya robotarna verkar väldigt populära har jag sett. Det är många som kollar in dem lite extra i butiken. Men vi har självklart också mer traditionella leksaker som radiotstyrt, snowracers och frisyrhuvudet. Lika populära klappar år från år. Och mjukisdjur och lego förstås. I alla prisklasser.

”Vi har något för alla, det är styrkan hos oss”

I år är pyjamas en stor trend inom modebranschen. Pyjamasbyxa, nattlinne eller en kombo av de båda, gärna med olika mönster i en härlig mix.
– Pyjamas är en omtänksam gåva. Precis som den klassiska nattskjortan med knappar är, möjligen kombinerad med ett par tofflor.

På ICA Maxis köksavdelning har man fokus på den matlagningsintresserade. Här finns köksredskap med såväl fin design som hög funktionalitet och avdelningens inspirationsfaktor underlättar klappinköpen.
– Den snygga emaljerade grytan i gjutjärn är en Måste-Ha-Sak för många matlagare. Den är här för andra året i rad och förra året tog den slut väldigt fort, säger Mathias och fortsätter:
– En nyhet i år är den tjocka skärbrädan i massiv ek. Den har power och blir en personlig present gärna tillsammans med en riktigt bra kniv och ett kockförkläde i läder.

Personliga gåvor hittar du också på ICA Maxis mycket välsorterade bokavdelning med ett urval som gör att du kan hitta bokklappar till alla.
– Vi är verkligen med på banan när det gäller böcker och efterfrågan är stor här i Härnösand. Vi försöker därför alltid att vara först med de senaste. Just nu har vi till och med en helt ny bok som pratar (!) på olika dialekter.

Stor trend idag är också hörlurar. Av alla olika slag och gärna med en design som talar om vem du är Det märks på ICA Maxis mediaavdelning.
– Trådlösa hörlurar finns i många varianter. Liksom TV-apparater, alltifrån 24 upp till 60 tum i olika märken. Och mobiltelefoner. Allt utvalt med samma grundtanke: Riktigt bra teknik till riktigt bra pris.

Så unna dig att fixa julklapparna i år på ett roligt, inspirerande och enkelt sätt.
– Avsätt lite tid för att bli inspirerad i butiken, tid för att välja det som känns bra att ge bort, säger Mathias och fortsätter:
– Unna dig också glädjen i att pynta hemma och göra det fint. Unna dig helt enkelt tid att njuta av julen från och med nu, avslutar Mathias Huldtin butikschef på ICA Maxi i Härnösand.