Personlig service i fokus på ICA Supermarket Åsen

Pensionärsrabatt, fika en gång i månaden och personlig service. ICA Supermarket Åsen i Ljusdal har skapat en butik fylld av värme, fräscha varor och ett brett utbud för alla smaker.
– Vi är som en liten familj, säger Alexandra Hansson, ansvarig för färskvaruavdelningen.

Personlig service i fokus på ICA Supermarket Åsen

Det är svårt att inte läskas av läckerheterna som ligger uppradade i färskvarudisken.
På ICA Supermarket Åsen i Ljusdal. Färsk fisk, skaldjur och härligt kött av bra kvalitet kan göra vem som helst hungrig. Dessutom fyller personalen på med nya färskvaror, frukt och grönt och mejeriprodukter varje dag. Alexandra Hansson är ansvarig för färskvaruavdelningen sedan några år tillbaka.

– Jag har ett helhetsansvar, men jag arbetar även i charken samt delin och servar kunderna. Jag svarar även på deras frågor och hjälper dem att hitta rätt varor, säger hon.

Vi är en vänlig butik med fokus på personlig service och trivsel

Susanne Eriksson, köttansvarig. Susanne styckar det mesta köttet själv och allt kött de styckar är svenskt.

ICA Supermarket Åsen är stolta över att vara certifierade enligt Svensk standard för livsmedelshantering i butik. Deras långa erfarenhet och kompetens gör att de kan hjälpa kunderna med både små och stora frågor kring deras sortiment.

Krydda din inkorg – Anmäl dig till vårt veckobrev 

– Kunden är alltid i fokus och vi anpassar oss efter deras behov. Vi är en väldigt vänlig butik, säger Alexandra Hansson och berättar att de har låg personalomsättning i butiken.

– Vi är som en liten familj. Vi har arbetat i många år tillsammans och vi känner varandra väl. Det är en lätt stämning på golvet och man får vara sig själv på jobbet.

Alexandra Hansson har varit anställd på ICA Supermarket Åsen sedan 2005, men hon berättar att planen från början var att bara arbeta inom handeln ett litet tag.

– Men jag trivs jättebra och att det fortfarande är lika kul att gå till jobbet varje dag. Det bästa med mitt jobb är det sociala och alla möten med människorna som handlar hos oss. Jag har bra kontakt med våra stamkunder – och vi håller koll på varandra, säger hon och skrattar.

Färskvarudisken har alltid hög kvalité.

Se veckans erbjudande från Ica Supermarket Åsen här

Varje tisdag har ICA Supermarket Åsen pensionärsrabatt på hela sortimentet och en gång i månaden bjuder de sina äldre kunder på kaffe och kaka. De brukar även grädda till exempel våfflor på våffeldagen och anordna andra aktiviteter kopplade till vissa högtider.

– Det är många pensionärer som handlar på tisdagar och då tänkte vi att det är passar perfekt att samtidigt bjuda dem på lite fika. Det är mycket uppskattat, säger Alexandra Hansson och berättar att det är en av deras äldre kunder som hjälper till med fikat.

”Det är många pensionärer som handlar på tisdagar och då tänkte vi att det är passar perfekt att samtidigt bjuda dem på lite fika”, säger Alexandra Hansson och berättar att det är en av deras äldre kunder som hjälper till med fikat.