ICA Supermarket Åsen satsar på kvalitet och hög service

Bra service, trevlig personal och fräscha varor. Per-Anders Stolt har varit kund hos ICA Supermarket Åsen i Ljusdal sedan 2014 – och han hyllar butikens utbud.
— Det är alltid hög kvalitet på varorna, säger han.

ICA Supermarket Åsen satsar på kvalitet och hög service

ICA Supermarket Åsen i Ljusdal är certifierade enligt svensk standard för livsmedelshantering i butik. De har även valt att förenkla vardagen för sina kunder genom att erbjuda ICAs matkasse. Men framförallt så har de skapat en butik för alla åldrar, smaker och plånböcker.

Läs mer om Ica Supermarket Åsen här

— Jag handlar på ICA Supermarket Åsen nästan varje dag, både privat och i jobbet. Personalen är trevlig och de har ett bra utbud. Jag hittar alltid det jag behöver och gör jag inte det så brukar de beställa de hem det som jag efterfrågar, säger Per-Anders Stolt.

Personalen på ICA Supermarket Åsen i Ljusdal är trevliga och otroligt hjälpsamma

”Jag hittar alltid det jag behöver och gör jag inte det så brukar de beställa de hem det som jag efterfrågar”, säger Per-Anders Stolt.

Han tycker att ICA Supermarket Åsen har ett bra läge och att butiken behövs i området.

— Butiken ligger mitt i ett bostadsområde och det tar mig cirka fem minuter att promenera dit. Jag tycker att det är viktigt med bra service och därför lägger jag inte så stor vikt vid kronor och ören. Men jag får både kvalitet och bra priser hos ICA Supermarket Åsen, säger Per-Anders Stolt.

ICA har ett miljötänk med fokus på hållbarhet i allt de gör. Transporterna är bland annat miljöanpassade och belysningen i butikerna energisnål. Det är viktigt för Per-Anders Stolt, men även att butiken har ett bra utbud av frukt och grönt samt att alla råvaror är fräscha.

— Jag har familj och barn och vi både veckohandlar och stödhandlar på ICA Supermarket Åsen. Personalen håller efter och rensar ut varor som är på väg att bli dåliga. Jag har aldrig sett varken frukt eller grönsaker ligga och ruttna, säger han.

Förenkla vardagen – beställ din matkasse här! 

ICA har ett miljötänk med fokus på hållbarhet i allt de gör.

Per-Anders Stolt kallar sig själv för stamkund och just nu funderar familjen Stolt på att beställa ICAs matkasse genom ICA Supermarket Åsen. Alla menyer är provlagade av ICAs egna kockar och ger ett minskat matsvinn, bättre koll på hushållskassan – och bonus på varje kasse.

— Jag lagar ofta samma mat, vilket kan bli tråkigt i längden. Samtidigt älskar jag att laga mat och vill pröva nya maträtter, men steget till att göra det på egen hand är långt. Det känns smidigt att få nya recept plus alla råvaror genom ICAs matkasse.

 

Så här beställer du ICAs matkasse

ICA Supermarket Åsen Ljusdal erbjuder matkassar fyllda av goda, varierande och näringsrika middagar. Med en enklare vardag får du mer tid över till annat. Din vardag kan förstås variera från vecka till vecka – därför är abonnemangen flexibla. Du kan alltid boka om en kasse, eller boka av den. Beställ på webben och hämta kassen i butiken på måndagar mellan 15:00-21:00.