Nöjda säljare och köpare är A och O

Vid bostadsaffärer är det viktigt att alla inblandade parter känner sig trygga, och att det är en schysst och smidig affär.
– Vi hade kontakt med flera mäklare och efter att ha träffat Fastighetsbyrån i Västerås var valet ganska lätt, säger Jocke Höök, som precis flyttat in med sin fru Mari och deras två barn i ett hus på Tunby i Västerås.
Jocke Höök

Jocke Höök

Jocke Höök, som till vardags arbetar på Mälarenergi, är mycket nöjd med Fastighetsbyrån och mäklaren Anders Carlsson.

– Det är faktiskt andra gången vi anlitat Anders, berättar Jocke, när vi träffar honom på Västerås Centralstation, nyss hemkommen från ett möte i Stockholm. Anders hjälpte oss att sälja vårt hus 2014. Och nu vår bostadsrätt som vi bodde i under tiden som vi letade efter det perfekta husobjektet.

Allt handlar om förtroende

För Jocke och Mari var det viktigt att känna sig trygga och att mäklaren skulle guida dem igenom hela processen för att slutligen landa i en schysst och smidig affär.

– Fastighetsbyrån hade tålamod med oss och gav många fina råd och förstod exakt vad vi ville, säger Jocke. Så när vi väl skulle anlita en mäklare en andra gång var det självklart att ringa Anders på Fastighetsbyrån. Allt handlar om förtroende.

Men nu ska Jocke inte anlita någon mäklare på ett tag. Det nyinköpta huset är perfekt. Där har han utrymme att hålla på med sina fritidsintressen, båtar, motorcyklar och renovering av gitarrer.

– Vem vet vad som händer i framtiden. Vill vi flytta igen, då kan du vara säker på att jag ringer Fastighetsbyrån, säger han och hoppar på cykeln för att ta sig till kontoret.


Välkommen att kontakta oss Fastighetsbyrån!
Besöksadress: Köpmangatan 5
Postadress: Köpmangatan 5, 722 15 Västerås
Öppet: Måndag-fredag: 09.00-17.00
Tel: 021-15 10 40
http://www.fastighetsbyran.se/kontor/vasteras/

fastighetsbyran_logo