Från en bostadsrätt på Vetterslund till ett hus i Hallstahammar

Fredrik Wilén och Beian Wilén bodde i en femrummare på Vetterslund i Västerås. Efter att ha ägnat några månader att kolla vilka hus som fanns till salu slog de till.
– Vi hittade vårt drömhus i Hallstahammar, säger Fredrik och Beian nickar instämmande
och tillägger:
– Ett rött stort hus med vita knutar och en perfekt planlösning.
Beian och Fredrik Wilen

Beian och Fredrik Wilen

Egentligen trodde inte Fredrik och Beian att de skulle börja drömma om ett hus. De hade det väldigt bra som de hade det i sin femrummare på Vetterslund. Men så plötsligt hände något förra sommaren.

– Önskan att ha ett hus, med trädgård och uteplats där vi kunde bjuda in vänner för grillning växte sig fram, berättar Beian.

– Ja, förut hade vi alltid sagt att vi aldrig skulle ha hus, inflikar Fredrik. Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig.

Idag, efter att ha bott i huset i fyra månader, undrar båda varför de inte gjorde detta tidigare. De trivs över förväntan.

Fastighetsmäklaren Sebastian Benits på Fastighetsbyrån gjorde ett kanonjobb

– Klart att det är viktigt vilken mäklare man väljer, betonar Fredrik.

Valet för på Sebastian Benits som arbetar som mäklare på Fastighetsbyrån i Västerås. Sebastian var mäklare för huset de köpte i Hallstahammar. Han gav ett ärligt, kompetent och seriöst intryck.

– Så när vi väl bestämt oss för att köpa huset behövde vi en mäklare som kunde sälja vår lägenhet. Valet föll naturligt på Sebastian, säger Fredrik.

– Det är verkligen inget vi ångrar. Sebastian gjorde ett kanonjobb, förklarar Beian. Både vid köpet av huset och vid försäljningen av vår lägenhet gick han igenom för- och nackdelar. Och han var alltid tillgänglig när vi hade frågor.

Efter det rekommenderar alltid Fredrik och Beian sina vänner och bekanta att kontakta Fastighetsbyrån om de ska sälja sin bostad.

Nu väntar första sommaren i huset.

– Det ska bli underbart. Vi längtar till och med efter trädgårdsarbete, säger de unisont och skrattar.


Välkommen att kontakta oss Fastighetsbyrån!
Besöksadress: Köpmangatan 5
Postadress: Köpmangatan 5, 722 15 Västerås
Öppet: Måndag-fredag: 09.00-17.00
Tel: 021-15 10 40
http://www.fastighetsbyran.se/kontor/vasteras/

fastighetsbyran_logo