Paulina har mäklaryrket i blodet

Trots att Paulina Uebel endast är 22 år har hon redan lång erfarenhet att jobba i en mäklarfirma. Nu tar hon steget fullt ut som registrerad fastighetsmäklare, med bostadsrätter som specialitet. Och blir därmed Södertäljes yngsta fastighetsmäklare.

Paulina har mäklaryrket i blodet

-Det är hur roligt som helst, jag brinner verkligen för yrket, säger Paulina med energi och iver i rösten.

Lång yrkeserfarenhet trots sin unga ålder

Hon började arbeta som mäklarassistent på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Södertälje redan vid 18 års ålder, vilket har gett henne en stabil grund att stå på och gett henne en bra inblick och kunskap om dagens bostadsmarknad och utveckling, speciellt då i Södertälje. Under tiden har hon även hunnit med att studera Fastighetsmäklarprogrammet vid Malmö Högskola på distans.

-Att plugga och arbeta samtidigt var enbart positivt. Med automatik fick jag teori och praktik samtidigt, berättar Paulina, som nu är redo att ta nästa steg i karriären.

Engagemang och kunskap är grunden

Paulina vet vad som krävs och hon är målinriktad.

-Stort engagemang och kunskap är grunden. Lägg till nytänkande och en vilja att hjälpa alla parter till en trygg och bra affär, och där har ni mig, förklarar hon med ett stort leende.

Svensk Fastighetsförmedling två ledord som Paulina gärna betonar lite extra: Trygg bostadsaffär och bäst betalt.

-Dessa ledord har jag som målbild i varje affär.

Valet att bli fastighetsmäklare var givet

Att det blev mäklaryrket för Paulina är egentligen inget konstigt. Redan 1983 öppnade hennes farfar Nils Uebel en mäklarfirma i Södertälje tillsammans med Paulinas pappa Niklas. 1996 startade Nils och Niklas Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje.

-Min farfar Nils har gått i pension sedan många år, men han är fortfarande intresserad av branschen, säger Paulina.

Paulinas mamma Catharina Uebel arbetar också som mäklare på Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Södertälje. Att arbeta med sina föräldrar är inget problem.

-På jobbet är det jobb och på fritiden är det fritid, förklarar hon utan omsvep som det vore hur naturligt som helst. Hon fortsätter:
-Det här är världens bästa arbetsplats. Vi är 12 anställda, varav 11 mäklare, som alla hjälper och sporrar varandra att göra bättre affärer varje dag.

Bild2

Vill du komma in kontakt med Paulina Uebel:

Paulina Uebel
FASTIGHETSMÄKLARE

Direkt: 0708-96 06 22
paulina.uebel@svenskfast.se
Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00
•Tel: 08-554 224 80
•Fax: 08-554 224 88
•Gästgivaregatan 1
151 71 Södertälje

•sf.sodertalje@svenskfast.se

logo