Samma mäklare, samma hus. Och 16 år mellan affärerna

Man säljer inte sitt hus så ofta så då är det bra att få hjälp av någon som vet hur det går till.

- Per Florin på Svensk Fastighetsförmedling gjorde ett bra jobb när han hjälpte oss att sälja vårt hus i Molstaberg.

Samma mäklare, samma hus. Och 16 år mellan affärerna

Det berättar Sven Mihlberg när vi träffar honom när han gör ett kort besök på Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje. Och fastighetsmäklare Per Florin hjälpte inte bara till med försäljningen av makarna Mihlbergs stora villa vid Skillötsjön nu i våras. Utan det var också han som hjälpte till vid köpet för 16 år sedan.

– Så när vi skulle sälja var det extra roligt att jobbet gick till Per på Svensk Fastighetsförmedling. Det kändes bra att anlita honom igen, det är en bra och trevlig kille som jag har stort förtroende för, säger Sven Mihlberg.

Sven berättar att han och hans fru Kerstin haft 16 fina år i villan som har ett fantastiskt läge med sjötomt och egen brygga. Och att det var ett svårt beslut att sälja. Men hustruns onda knän gjorde att hon inte längre orkade hjälpa till att sköta den 6.000 kvadratmeter stora tomten. Det blev för mycket för Sven att sköta ensam. Så paret valde att sälja och köpa en nyproducerad lägenhet i Gnesta.

– Försäljningen gick väldigt enkelt och smidigt. Per Fixade allt pappersarbete och vi fick mer betalt för huset än vad vi väntat oss. Han hjälpte oss också med deklarationen. Och när det var dags att betala in skatten så ringde jag Per och bad om hjälp.

Per Florin svarade snabbt:
– Kom ner nu på en gång så fixar vi det.

En nöjd Sven Mihlberg sätter sig i bilen och för att åka hem till frun och deras nyköpta lägenhet i Gnesta. Innan han åker iväg vevar han ner fönstret och ropar med ett leende till Per:

– Vi syns kanske om 16 år igen!

Välkommen till oss så ska vi se vad vi kan göra för dig!

Vill du komma in kontakt med Per Florin:

Per Florin
FASTIGHETSMÄKLARE

Direkt: 0708-24 49 10
per.florin@svenskfast.se

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Tel: 08-554 224 80
Fax: 08-554 224 88
Gästgivaregatan 1, 151 71 Södertälje

logo