Sparbanken satsar på lokal handel under jubileumsåret

Nu är årets Sparbanksbonus ute hos ungefär 25 000 av Sparbanken Västra Mälardalens kunder. I år jubilerar banken, och fyller 175 år. ”Därför är också varje Sparbanksbonuskort laddat med 175 kronor,” förklarar Mikael Bohman, VD på Sparbanken. Det betyder alltså att drygt 4,2 miljoner kronor kommer den lokala handeln tillgodo genom Sparbanksbonusen i år.
Peter Hatz på Västra Mälardalen Handel, med en handfull Sparbanksbonuskort.

Peter Hatz på Västra Mälardalen Handel, med en handfull Sparbanksbonuskort.

Precis som förra gången kommer Sparbanksbonusen i form av ett digitalt presentkort. Bonusen kan användas i någon av butikerna som är anslutna till den ekonomiska föreningen Västra Mälardalen Handel.

– Under året kommer våra kunder dessutom kunna vara med och bidra till lokal handel ännu mer. Under perioden april till december skänker vi 10 kronor per köp, upp till 175 000 kronor, till den lokala handeln när man betalar med vårt eget betal- och kreditkort Västra Mälardalskortet i någon av butikerna i regionen, förklarar Mikael Bohman.

Läs gärna mer på www.sparbankenvm.se/lokalhandel

Varför är lokal handel viktigt för er på Sparbanken?
– För oss är all lokal utveckling viktig. Lokal handel har alltid legat Sparbanken Västra Mälardalen varmt om hjärtat, och sedan 2008 har vi delat med oss i form av Sparbanksbonus med nästan 22 miljoner. Genom Sparbanksbonusen kan vi både premiera de kunder som har många tjänster hos oss, och samtidigt främja den lokala handeln. Det tycker vi är en lysande kombination, förklarar Mikael Bohman.

– Vi är glada att Sparbanken värnar om det lokala. Tack vare Sparbanksbonusen har vi till exempel kunnat implementera ett nytt, gemensamt presentkortssystem som gör det möjligt för oss att ha ett presentkort som gäller i alla våra butiker, säger Peter Hatz, ordförande i Västra Mälardalen Handel, där ett 70-tal butiker och handlare är medlemmar i dag.

Årets Sparbanksbonus gäller hela 2020, och kan användas i butikerna som är anslutna till Västra Mälardalen Handel.
Årets Sparbanksbonus gäller hela 2020, och kan användas i butikerna som är anslutna till Västra Mälardalen Handel.