Slutspurt för Sparbanksbonus

Har du handlat för din digitala Sparbanksbonus än? Du vet – hundralappen som i år är laddad på ett digitalt presentkort från Sparbanken Västra Mälardalen och som du kan använda i den lokala handeln. Lugn – du har hela november på dig.

Slutspurt för Sparbanksbonus

2018 års Sparbanksbonus kom på ett digitalt presentkort. Närmare 25 000 sparbankskunder fick tillsammans 2,5 miljoner kronor i digital Sparbanksbonus i början av september. Kanske är du en av dem?

 Genom Sparbanksbonusen stöttar vi den lokala handeln samtidigt som vi premierar de kunder som har många tjänster hos oss

– Genom Sparbanksbonusen stöttar vi den lokala handeln samtidigt som vi premierar de kunder som har många tjänster hos oss, säger Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen, stolt.
Vill du också bli Ekenkund hos Sparbanken och få Sparbanksbonus?

Det är tionde året som Sparbanken delar med sig av sin vinst i form av Sparbanksbonus. Nytt för i år är att bonusen är laddad på ett digitalt presentkort – en nyhet som går hand i hand med att Västra Mälardalen Handel lanserar sitt digitala presentkort. De 25 000 sparbankskunder som fått Sparbanksbonus kan lösa in presentkortet i någon av alla butiker som är anslutna till Västra Mälardalen Handel.

Här kan du använda din Sparbanksbonus

– I år valde vi att dela med oss av vår Sparbanksbonus på det här sättet. En anledning till det är att vi tror att digitaliseringen kommer att gynna den lokala handeln på sikt. Och eftersom Köping, Arboga och Kungsör är de viktigaste orterna i världen för oss, är det självklart att vi vill uppmuntra till handel just här, på vår hemmaplan, säger Mikael Bohman.

Läs mer om Sparbanksbonus

80 miljoner för ett ännu bättre Västra Mälardalen

Sedan år 2000 har Sparbanken Västra Mälardalen delat med sig av sin vinst med nästan 80 miljoner. Pengarna har kommit projekt, organisationer och föreningar tillgodo, och bidragit till att göra Västra Mälardalen till en ännu bättre plats att leva och bo på.

Varje år delar Sparbanken med sig av sin vinst på olika sätt. Sedan år 2000 har banken bidragit med 48 miljoner till samhällsnyttiga projekt i Västra Mälardalen, och med 13 miljoner till sponsringssamarbeten med föreningar i regionen.

– 17,5 miljoner kronor har också kommit kunder och den lokala handeln tillgodo genom Sparbanksbonuscheckar sedan 2008, säger Mikael Bohman, VD på Sparbanken Västra Mälardalen.