Djupdykning i öl på VinContoret

På VinContoret har både personal och gäster hittat ett nytt normalläge.
Genom att ta emot färre gäster och skapa större avstånd mellan grupperna skapar Amalia och hennes kollegor trevliga och trygga evenemang.

Amalia och hennes kollegor ser fram emot en härlig höst på VinContoret. Foto: Vincontoret

Under sommaren har gänget på VinContoret bjudit på välsmakande middagar på sin uteservering. Samtidigt har gästerna också erbjudits det nya konceptet ”Prova på egen hand” där var och en har fått möjligheten att beställa en vin- eller whiskyprovning tillsammans med en bordskamrat.

Nu är sommaren snart över och då tar de mer traditionella provningarna över igen.
– Den 5 september kör vi igång med en ölprovning som avslutas med en grillbuffé, säger Amalia Djurberg, marknads- och bokningskoordinator på VinContoret.

VinContoret. Foto: VinContoret.

Amalia tror att alla kan njuta av en provning, även utan större förkunskap.
– Alla som uppskattar god mat och dryck kan räkna med en härlig upplevelse, oavsett kunnande.

Den som bokar in sig för en provning på VinContoret kan välja att göra en separat provning för ett sällskap eller att komma på en av de evenemang som Amalia och hennes kollegor erbjuder under året.
– Du som kommer till ölprovningen den 5 september blir välkomnad in till lokalen där en provningsledare tar emot. Väl på plats vid bordet väntar fyra glas på dig, berättar Amalia.

VinContoret. Foto: VinContoret

Provningsledaren väljer tema och föreläser om de olika ölstilarna och under tiden provas ölen.
– Efter föreläsningen går man över till matsalen där alla får sitta på ett coronasäkert sätt och äta gott till drycken man valt.

För att ta del av evenemanget måste man boka in sig. Var gör man det bäst?
– Det gör man antingen genom att ringa oss på 0502-25 00 00 eller på tidaholm.vincontoret.se där man klickar sig in på evenemanget i kalendern och sedan på “Boka här”.

Matsalen. Foto: VinContoret

Amalia berättar att VinContoret håller öppet för evenemang och provningar under hela hösten. Samtidigt ser hon fram emot andra gruppbokningar.
– Vår uteservering behöver aldrig bli trång men även våra lokaler är stora nog att portionera ut grupper på säkert avstånd inomhus. Därför kan den som vill enkelt och tryggt boka in höstens kräftskiva eller kanske årets kick-off med jobbet hos oss. Vi är vana vid att arbeta med våra kunders och gästers önskemål som första prioritet.

Under sommaren har det varit full aktivitet med sommarmiddagar.
– Det gör att vi har kunnat skapa riktigt bra och trygga förutsättningar för en coronasäker framtid här hos oss, avslutar Amalia som hoppas att många livsnjutare bokar in sig på höstens evenemang.

Uteserveringen. Foto: VinContoret

Text: Simon Nestor