Växtvärk och oväntat bra placering

Vet du vilka områden som är mest populära i Södertälje-regionen? Och var man hittar stans mysigaste kontor? Det vet Länsförsäkringar Fastighetsförmedling som just flyttat.

Medan Sam fotograferar passar säljare Håkan Hellstrand och Michael Lundholm på att snacka ihop sig om kommande visning

Från en till sju anställda på fem år, och nu har Länsförsäkringar Fastighetsförmedling växt ur sina gamla lokaler och lyckats få kontor i stans mysigaste område. I alla fall om man får tro Joakim Ståhl som gärna visar upp de nya lokalerna.
– Vi har just nyanställt. Vi säljer massor just nu och behövde stärka upp på mäklarsidan, berättar han.
Det är styrketränande hästtjejen Linnéa Norén som är nyanställd mäklare, henne kan du läsa mer om här.

De nya lokalerna är lättare att hitta för kunderna, adressen Järnagatan 1 ligger smidigt nära centralen. Härifrån ska man nu få säljare och köpare av lägenheter, villor och gårdar i Södertälje, Nykvarn, Järna och Mölnbo att stråla samman för en affär som alla blir nöjda med. Ett jobb som Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har lång erfarenhet av.
– Ja, vi har erfarna mäklare och bevisat hög kundnöjdhet, berättar han.

Hetaste områdena just nu är exempelvis Fornhöjden och Lina Hage, där är det stor prisuppgång just nu. Fornhöjden för att det ligger åt Stockholmshållet närmast Östertälje station med smidiga pendlingsmöjligheter. Här finns fina och bra HSB-föreningar med stabil ekonomi.