Så HÄR ger du en present som alltid blir uppskattad

Optimala glädjen i att ge en present är när den blir uppskattad. Och det är enklare än du tror. Härnösands nyaste presentkort – Handla-Här-kortet – löser detta åt dig. Koret gäller i ett 30-tal lokala butiker och restauranger. Och har nu kommit i ett helt nytt utseende.

ELDSJÄL. Jenny Horn har valt att ytterligare satsa på handeln i Härnösand. – Jag tror verkligen på Härnösands stadskärna och alla möjligheter som här finns till nöjen och mysig shopping, säger hon.

– Presentkortet hette tidigare Öbackakortet och fanns i pappersform, berättar Jenny Horn butiksägare och styrelseledamot i HÄR Handel och Möten AB som verkar för handelns utveckling i stan. Hon fortsätter:
– Nu är presentkortet betydligt snyggare kan jag lova. Och därmed ännu roligare att ge bort.

Jenny är en känd handlarprofil i Härnösand med sina dryga 20 år i branschen. Hon är en av de driftiga företagarna på orten som sätter sin prägel på utvecklingen av stadskärnan.
– Jag tror stenhårt på den lokala handeln. I Härnösands centrum sker nu flera nyetableringar. Både inom handel och restaurang. Och de är riktigt spännande.

Här kan du se en del av Härnösands handelsutbud!

Hon berömmer företagarna i centrum och den fina miljön i stadskärnan. Utbudet på såväl varor som tjänster är varierat.
– Här finns många eldsjälar som verkligen brinner för att möta sina kunder med både toppservice och erbjudanden som passar Härnösandsborna.

För det gäller att stå på tå för sina kunder och anpassa utbudet efter den lokala efterfrågan, menar Jenny.
– Och det är just det som känns så kul. Att få möta kunderna varje dag. Växla några ord. Hjälpa till att hitta exakt det som kunden har behov av och samtidigt få lite social kvalitetstid genom skratt och utbyte av tankar.

Att råkas på stan är att trivas

Jenny gillar också att stadskärnan har börjat utvecklas. Att fler och fler butiker väljer att etablera sig längs gågatan, synligt för besökarna.
– Det blir ytterligare lite roligare att flanera här med skyltfönster längs gågatan. Börjar märka att känslan från förr börjar komma återvända till stan. Den då man tog med sitt kompisgäng och begav sin in till stan för att ta en fika, äta lite, shoppa och mingla. Jag tror att vi behöver mötas i verkligheten också. Och inte bara sitta hemma och titta ner på våra skärmar.

HÄRs presentkort kan bland annat användas hos Interflora.

Presentkortet Handla Här är ett bra exempel på möten. Butiker och restauranger emellan. Men också mellan näringsidkarna och folket i Härnösand.
– För att stadskärnan ska kunna fortsätta att utvecklas så behöver pengar från shopping och nöjen stanna kvar och återinvesteras i stan, säger Jenny och fortsätter:
– Så förutom att presentkortet gläder mottagaren så medför det också att det blir en större omsättning pengar i Härnösands stadskärna. Pengar som återinvesteras och drar till sig ett ännu större utbud av butiker och restauranger. Och det skapar ju förutsättningar för utveckling.

Läs mer om presentkortet HÄR!

Framöver händer det en hel del spännande i stan. Happenings som Ljusfesten, Black Friday och julmarknader är några exempel på evenemang som kommer att göra folklivet extra mysigt.
– Jag trivs verkligen att bo och jobba i Härnösand och här finns en närhet till allt. Jag vill inte ha långa resvägar vare sig till butiker, slalombackar eller havet. Den härligt lokala känslan tänker jag fortsätta att verka för, avslutar Jenny Horn butiksägare och styrelsemedlem i HÄR Handel och Möten i Härnösand.

Missa inga viktiga uppdateringar om vad som händer på stan. Följ oss på Facebook!

Presentkortet Handla Här

Njut av Härnösands nöjesutbud och mysiga shopping.

Använd det nya kortet hos medlemmarna i HÄR.

Presentkortet gäller i både butiker och på restauranger.

Kortet köper du hos Cityexperten Audio Video eller i Prismagallerians självbetjäningskiosk på övre plan.