Här är Årets Hemmabioljud 2014

Jagar du det bästa ljudet från stereon eller tv:n ska du lyssna på Fredrik på Gunnars Radio & TV:s råd. Här är ”ljudlimpan” som med en knapptryckning förflyttar dig direkt till Royal Albert Hall!

Fredrik på Gunnars Radio & TV har valt ut Klipsch R20 B till Årets hemmabioljud 2014

Klipsch gör erkänt fantastiska produkter, och nu får de ytterligare en fjäder i hatten. Fredrik på Gunnars Radio & TV har nämligen utnämnt deras R-20B till Årets Hemmabioljud 2014 på Gunnars Radio & TV. En soundbar med tillhörande trådlös subwoofer som är lättplacerad.
– Den ger ett fantastiskt fint ljud och är oerhört prisvärd med tanke på det. Folk vill ha on-wall nuförtiden och då är det här ett jättebra alternativ, säger han.

Digital ljudöverföring
Via tv:n kopplar man in den med en optisk kabel vilket betyder att ljudöverföringen är digital, det håller kvaliteten i topp. R-20B har även trådlös streaming via Bluetooth som du enkelt parkopplar med din smartphone eller surfplatta.
I ”limpan” gömmer sig fyra 3-tums mellanregister och två 0,75-tums diskanter som klarar av att ge känslan av surroundsound med en bred ljudbild. Den nästan tolv kilo tunga subwoofern innehåller en gedigen 10-tumsbas som slår kraftfullt vid behov.
– Kom gärna in och provlyssna hos oss med din egen musik, du kommer inte bli missnöjd!

Du hittar ”limpan” monterad på väggen hos Gunnars Radio & TV på Mariekällgatan 32A i Södertälje!

Här hittar du några av de högtalare som finns att titta närmare på hos Gunnars Radio & TV

Hemmabioförstärkare nr1650 Marantz är en riktig tungviktare
Hemmabioförstärkare nr1650 Marantz är en riktig tungviktare

Uppstickare 1
Hemmabioförstärkaren nr1605 Marantz är en riktig tungviktare. Med den kan du direkt koppla upp dig mot Spotify via ditt vanliga hemnätverk. Du kan också plocka fram musik som du har på din dator via en inbyggd app i din telefon och streama ner filmer i ultra-HD-kvalitet 4K. Det är så detaljerat att det nästan ser verkligt ut!
– Det finns utgångar för 7.1-system på baksidan om man vill ha så många högtalare, berättar Fredrik.

Här hittar du några av de hemmabioförstärkare som finns att titta närmare på hos Gunnars Radio & TV

bild3
Uppstickare 2
En annan ”ljudlimpa” med trådlös bas är HTB580 Panasonic. En riktigt bra lösning för dig som vill ha ut bättre ljud ur tv:n eller poppa loss med egen musik direkt från telefon eller surfplatta via bluetooth.
– Den är väldigt användarvänlig, och startar upp samtidigt som tv:n så den inte står och drar ström. Och så är det bara vanliga fjärren till tv:n man behöver använda! Sen har den NFC-teknik också så man snabbt kan koppla upp sin Android-produkt mot den, berättar han.

Här hittar du några av de högtalare som finns att titta närmare på hos Gunnars Radio & TV

bild3