Bojan visar upp ”Årets Hörlurar 2014” enligt Gunnars Radio & TV.

Bojan Andersson är 91 år, har jobbat i 56 år på Gunnars Radio & TV och nu har hon lagom till julhandeln droppat vinnaren i kategorin Årets Hörlurar 2014.

Bojan visar upp de lätta och högkvalitativa hörlurarna TV-Ears, som får Gunnars Radio & TV:s titel: "Årets hörlurar 2014"

Att åldras är som att bestiga ett berg – man blir lite andfådd men man får mycket bättre utsikt. Det citatet kommer från Ingrid Bergman men skulle lika gärna komma från Bojan Andersson. Hon är damen som 26 år efter ordinarie pensionsålder fortfarande jobbar sex dagar i veckan i butiken Gunnars Radio & TV som hon och hennes man grundade 1958.

Företagets teknikorakel
Hennes tjänst består i att vara företagets teknikorakel som besvarar invecklade frågor från kunderna, ofta på telefon men även över disk. Nu har hon valt ut Årets Hörlurar baserat på hennes know-how och breda överblick av marknaden. I år var det solklart vilken som skulle dra längsta strået.
– Det var enkelt att välja ut trådlösa TV-Ears till årets vinnare. Det är en hörlur som är speciellt bra för den som hör dåligt, och de ger ett fantastiskt fint rent ljud med förstärkt mellanregister för tydligare tal, berättar hon för oss.

Sitter bra på huvudet
Bojan själv har inga problem med hörseln, men hon värdesätter ljudkvaliteten och att de är så otroligt lätta att bära. Vikten är låg och de sitter bra på huvudet, och de säljs tillsammans med ett praktiskt ställ som laddar hörlurarnas inbyggda batterier fullt på bara en timme. Därefter kan de användas upp till sex timmar.
– Det här är hörlurarna som hörselfrämjandet alltid rekommenderar, berättar hon och fortsätter;
– De är tre gånger mer kraftfulla än andra headsets och finns i både analogt och digitalt utförande. Och trots namnet går de förstås utmärkt att använda till stereon också!

Du hittar TV-Ears hos Gunnars Radio & TV på Mariekällgatan 32A i Södertälje!

Här kan du se alla Gunnars Radio & TV:s portabla hörlurar!

Det går också bra att besöka Gunnars Radio & TV i Södertälje för att testa hörlurarna.

Beats by Dr.Dre har ett oerhört kraftfullt ljud
Beats by Dr.Dre har ett oerhört kraftfullt ljud

Uppstickare 1
En annan hörlur som Bojan menar är ett riktigt bra köp är Beats by Dr Dre Executive. Det är inte de billigaste hörlurarna, men det finns förstås en anledning till det.
– Det är oerhört kraftfullt ljud i de här lurarna, menar hon.

Här kan du se alla Gunnars Radio & TV:s portabla hörlurar!

Bose SIE2i sport är lättviktiga sportlurar
Bose SIE2i sport är lättviktiga sportlurar

Uppstickare 2
Ska man sporta eller vill ha ett par smidigare hörlurar som sitter kvar är Bose SIE2i sport ett lysande val.
– De här lurarna kan man sova med varje natt om man vill. De sitter så bra, och ljudet är av väldigt hög kvalitet, berättar hon.

 Här kan du se alla Gunnars Radio & TV:s portabla hörlurar!

bild3