Därför är den här hemdatorn bästsäljaren

Vi besöker Gunnars Radio och får tips om en riktigt intressant hemdator. Det är en stationär dator, alltså ingenting man släpar med sig. Stor och rejäl med 23-tumsskärm, och kan många gånger ersätta en TV.
- Det här är helt klart vår mest sålda dator i år, berättar den ständigt lika glada säljaren Fredrik.

Därför är den här hemdatorn bästsäljaren

– När den först kom var den nästan dubbelt så dyr, men nu när den senaste versionen är här är den både bättre och kostar hälften, forsätter Fredrik.

Datorn heter Toshiba LX830 12Z, och är en skärm och dator i ett med trådlöst tangentbord och mus. Skönt att slippa flera olika prylar, och mindre sladdar blir det också. Dessutom är skärmen precis som en smartphone eller surfplatta möjlig att styra direkt med fingerrörelser på skärmen, det är en touchskärm. Kanske inget man gör med fingrarna fulla av deg om man har den i köket, men nog är det lite häftigt att emellanåt kunna skippa tangentbordet helt och ha en superclean dator för jobb och underhållning!

Priset för hela paketet är 7.700 kronor, och det är ett konkurrenskraftigt pris för en rejäl och bra dator med den senaste tekniken. Och eftersom den säljs hos Gunnars Radio ingår det saker som få andra befattar sig med. Bland annat kan man få sina dokument från sin gamla dator överförd till den nya. Operativsystemet uppdateras till den senaste modellen innan leverans, de ser till att det mest färska virusskyddet finns, du kan få ditt mailprogram installerat och fungerande – och mycket mer.
– Det är så det ska vara här, skrattar Fredrik. Pang, tjoff och sen funkar allt!
Datorn finns självklart upplockad i butiken för att du ska få känna på sakerna innan du slår till. Fredrik hälsar att du är hjärtligt välkommen förbi Mariekällgatan 32A i Södertälje!

Snabbfakta Toshiba LX830 12Z
– Win 8.1
– Intel core i3 2,5Ghz processor
– 4 GB Ram
– 750 GB Hårddisk
– Trådlös mus och tangentbord
– Touch-skärm
– Pris: 7.700:-

http://gunnars.se

bild3