Galleriorna i Hudiksvall visar upp herrmode: ”Allt från golfande till solbrillor”

Tiden går fort när man har roligt sägs det. Och i det här fallet kunde inget påstående vara mer rätt. Det har redan gått fem veckor sedan vi startade med vår första lilla inspirationsfilm. Vi har kollat på allt ifrån grilltips till solkräm under den här perioden och fått se en hel del nervösa, glada och engagerade medarbetare i våra butiker. För det är bredden vi har velat visa upp med dessa filmer. Att man ser att i våra butiker kan man hitta det mesta och samtidigt få hjälp av duktiga och trevliga människor. Sist ut i vår filmserie är mode för killarna. Håll till godo!

Två stiliga killar från Jones skålar in sommaren

Den här veckan är det som sagt herrmode som skall visas upp. I den här videon kommer du att få se allt ifrån golfande till solbrillor. Så passa på att ta dig tiden att kolla på den här filmen. Ifall du ej har tålamodet att se hela filmen så ser du hålltiderna för varje butik nedan. Vad varje butik tipsar om får ni se själva. Men den här filmen innehåller en salig blandning av tips, produkter och stämning. Hoppas ni blir inspirerade!

HÅLLTIDER:

0:25 – Rizzo

01:23 – H&M

02:14 – Jones

02:47 – Guldfynd

03:16 – Carlings

04:46 – MQ Marqet

06:05 – Knapps skor

06:45 – Specsavers

Som sagt, fem veckor kan ibland gå väldigt fort. Fem roliga veckor med test av ett nytt sätt att synas på för oss som jobbar i galleriorna här i Glada Hudik. Det har inte varit fläckfritt och det finns mycket att finslipa på tills nästa gång vi gör en liknande satsning. Men jag är väldigt nöjd med de här veckorna och dessa filmer. Jag tycker vår personal visat upp sig från sin allra bästa sida och visat upp sina kunskaper och butikernas bredd. Och det var meningen md dessa filmer. Att visa upp oss och inspirera till shopping! Framför allt att handla i Glada Hudik. För efter en lång tids pandemi och restriktioner så behövs det att vi börjar att shoppa i staden igen ifall vi som bor här vill ha kvar ett levande centrum.’

Dock så ska jag inte ta fram pekpinnen och berätta för er vad ni ska göra och inte. Den här filmsatsningen går i rakt motsatt håll. Dessa filmer har byggt på glädje och att påvisa hur kunnig och trevlig personal vi har samt hur fina butiker det finns att besöka. Vi här i galleriorna vill uppmuntra i stället för att uppmana. Jag hoppas att ni som tittat inspirerats av dessa filmer och haft det lika roligt som oss. Vi kan garantera att det säkerligen blir fler liknande upptåg i framtiden.

Innan vi rundar av vill vi från galleriorna rikta ett stort tack till våra samarbetspartners som hjälpt oss med denna filmsatsning – Henrik Bodin digital content samt Helahalsingland.se med Erik Sundin i spetsen.

Avslutningsvis vill jag bara önska er alla en riktigt trevlig sommar. Jag hoppas att vi ses här i Glada Hudiks gallerior under sommaren.

//Emil Strandell, butikssamordnare Guldsmeden & Fyren