Galleriorna i Hudiksvall – så piffar du upp hemmet: ”Vi vill visa att du faktiskt kan hitta det mesta här i Hudiksvalls stadskärna”

Tredje veckan i vår filmserie ”Sommarshopping med galleriorna”. Den här gången tänkte vi visa upp en del av allt vi har att erbjuda för hemmet. Vi har nämligen flera olika butiker för den inredningsglada och här passar vi på att visa upp en del av det vi kan erbjuda. Responsen på de två föregående filmerna har varit väldigt positiv så vi känner oss hoppfulla inför det här släppet med lite nya ansikten. Varje torsdag fram till 17:e juni så släpper vi en ny film med nya tips, erbjudanden och hälsningar från våra glada medarbetare i galleriornas butiker.

Här ser ni Julia Blom från HM Home visa upp hur du gör balkongen eller uteplatsen sommarfin.

Den här veckan är det för hemmet som är temat på filmen. Vi har inte mindre än fem butiker med i filmen som vill tipsa om inspiration till hemmet. För att göra det enkelt för dig som tittar så kommer här nedan ett litet tidschema för filmen. Vad varje butik tipsar om får ni se själva. Jag hoppas ni blir lika sugna att handla inför sommaren som jag blir när jag ser videon.

HÅLLTIDER:

0:34 – Clas Ohlson

01:21 – Telia

02:52 – Kjell & Co

03:57 – HM Home

04:49 – Fasett

För det är det vi vill göra med dessa filmer. Inspirera till shopping, och framför allt shopping i Hudiksvall. Vi vill visa upp att du faktiskt kan hitta det mesta här i Hudiksvalls stadskärna och att du kan få grym hjälp av bra personal också. För efter drygt ett år med skuggan av covid-19 över handeln så behövs det återigen sägas – handla lokalt!

Det tål att upprepas! Men det är verkligen dags att tänka till igen. De verksamheter som är beroende av besökare har gått igenom ett stålbad vi aldrig sett maken till under det senaste året. Oavsett om det är caféet, klädbutiken, baren eller hälsokosten så har alla blivit hårt drabbade. Vi som vanligtvis tycker om att besöka stadskärnan måste ta vårt ansvar att handla lokalt, oavsett om det är mat, dryck, skor eller kläder. Vill vi ha stadskärnan kvar när pandemin lagt sig så vill det till att vi konsumerar här i Hudiksvall. För jag vill att vi fortfarande skall ha ett Glada Hudik, även efter att vi lagt covid-19 till handlingarna. Galleriorna Guldsmeden och Fyren har öppet alla dagar för att öka tillgängligheten!

Nog pratat om det. Nu är det dags för film nummer 3 av Sommarshopping med galleriorna. Temat är ”För hemmet” och vi har ett par glada människor som vill visa vad de har att erbjuda inför sommaren. Jag hoppas att ni kommer att inspireras och roas av dessa filmer. Och att ni efter filmerna ser till att besöka oss. Mycket nöje!

//Emil Strandell, butikssamordnare Guldsmeden & Fyren