Galleriorna i Hudiksvall fortsätter att inspirera till shopping med en ny film

Förra veckan hade vi premiär för det vi valt att kalla ”Sommarshopping med galleriorna”. En liten video där våra butiker får visa upp produkter eller skicka en hälsning till er kunder inför sommaren.
Då responsen varit väldigt positiv så känner vi oss trygga med att fortsätta inspirera de kommande 4 veckorna. Varje torsdag fram till 17:e juni så släpper vi en ny film med nya tips, erbjudanden och hälsningar från våra glada medarbetare i galleriornas butiker.

Isabelle Ahlqvist och Thomas Pettersson på Intersport.

Den här veckan är det fritid och underhållning som är temat på filmen. Vi har inte mindre än sex stycken butiker med i filmen och känslan är att vi blivit lite varmare i kläderna den här veckan.
Filmen är lite längre än senast och innehåller lite mer material då det är fler personer med i videon. För att göra det enkelt för dig som tittar så kommer här nedan ett litet tidschema för filmen.

Vad varje butik tipsar om får ni se själva. Jag hoppas ni blir lika sugna att handla inför sommaren som jag blir när jag ser videon.

HÅLLTIDER:

0:21 – Albins Leksaker
02:04 – Elgiganten Phonehouse
03:17 – Clas Ohlson
03:44 – Ticket04:22 – Kiosken på Guldsmeden
05:00 – Intersport

För det är det vi vill göra med dessa filmer. Inspirera till shopping, och framförallt shopping i Hudiksvall. Vi vill visa upp att du faktiskt kan hitta det mesta här i Hudiksvalls stadskärna och att du kan få grym hjälp av bra personal också. För efter drygt ett år med skuggan av covid-19 över handeln så behövs det återigen sägas – handla lokalt!
Det tål att upprepas! Men det är verkligen dags att tänka till igen.

De verksamheter som är beroende av besökare har gått igenom ett stålbad vi aldrig sett maken till under det senaste året. Oavsett om det är caféet, klädbutiken, baren eller hälsokosten så har alla blivit hårt drabbade. Vi som vanligtvis tycker om att besöka stadskärnan måste ta vårt ansvar att handla lokalt, oavsett om det är mat, dryck, skor eller kläder. Vill vi ha stadskärnan kvar när pandemin lagt sig så vill det till att vi konsumerar här i Hudiksvall. För jag vill att vi fortfarande skall ha ett Glada Hudik, även efter att vi lagt covid-19 till handlingarna. Galleriorna Guldsmeden och Fyren har öppet alla dagar för att öka tillgängligheten!

Nog pratat om det. Nu är det dags för premiären av Sommarshopping med galleriorna. Första temat är ”Fritid & Underhållning” där vi har ett par butiker som vill visa vad de har att erbjuda inför sommaren. Jag hoppas att ni kommer att inspireras och roas av dessa filmer. Och att ni efter filmerna ser till att besöka oss. Mycket nöje!

//Emil Strandell, butikssamordnare Guldsmeden & Fyren