Valsedlar från Dalarnas sjukvårdsparti snart i din brevlåda

Detta är en annons framtagen av Dalarnas Sjukvårdsparti.

Patienten i centrum är fokus i Dalarnas sjukvårdspartis politik. Nu i dagarna skickas valsedlar ut till alla i Dalarna. Vi träffar deras kandidater för att prata mer om vilka förslag de har på att förbättra sjukvården för alla i hela Dalarna.

Valsedlar från Dalarnas sjukvårdsparti snart i din brevlåda

Dalarnas sjukvårdsparti grundades 2005 och har sedan de kom in i Dalarnas Landstingsfullmäktige 2006 arbetat för en bättre sjukvård för alla i hela Dalarna. Vi träffar tre av deras kandidater Ingvar ”Nille” Niilimaa, Björn Hammarskjöld och Lisbeth Mörk-Amnelius som berättar om hur viktigt det är göra vården mer tillgänglig oavsett var du bor.
– Vi vill se till att man slipper sätta patienter på hjul med långa restider till vården så som det ser ut idag. Därför vill vi öppna fler små vårdcentraler, öppna BB i Mora igen och öppna upp en riktig akutmottagning i Avesta och Ludvika berättar Lisbeth.

Valsedlar på väg ut till din brevlåda

Förtidsröstning i valet, eller poströstning som det brukar kallas, börjar den 22:a augusti. Nille berättar att Dalarnas sjukvårdsparti om en vecka skickar ut valsedlar till alla som bor i länet.
– På grund av oförutsedda händelser kommer valmaterial och valsedlar från oss skickas ut om en vecka. För dig som inte hunnit få valsedlar från oss innan förtidsröstningen börjat kan istället använda Dalarnas sjukvårdsparti blanka valsedlar berättar Nille.

Alla valsedlar listas här nedan för att direkt ge information om alla kandidater på Dalarnas sjukvårdspartis listor förklarar Björn.
– Här kan ni se alla våra kandidater på våra regionala listor i landstingsvalet. Det tycker vi är en viktig information för alla väljare, säger Björn.

Valsedel för Dalarnas Län.
Valsedel för Rättvik, Leksand, Gagnes, Vansbro & Malung
Valsedel för Mora, Orsa & Älvdalen
Valsedel för Falun, Borlänge, Avesta, Hedemora & Säter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Patienten i centrum

Varför ska man rösta på Dalarnas sjukvårdsparti?
– För att vi alltid sätter patienten i centrum. Det innebär att vården ska vara tillgänglig för alla oavsett var du bor, att det ska bli lättare för äldre och sköra patienter att komma i kontakt med vården, förbättra samarbetet mellan kommuner och landstinget med mera. Vi har även viktiga förslag på att införa obligatorisk pappografi (PSA-prov) för alla män över 50 år och att tandvården ska räknas som sjukvård och därför räknas in i högkostnadsskyddet. Vi är dessutom många i partiet som har erfarenhet ifrån sjukvården och vet hur viktigt det är att förbättra arbetsmiljön i vården. Därför vill vi göra förändringar så att vårdpersonal kan fokusera på sitt arbete istället för onödiga uppgifter och bättre tillvarata personalens kompetens. Personalen är sjukvårdens viktigaste resurs, förklarar Nille, Björn och Lisbeth.

Vill du läsa alla artiklar från Dalarnas sjukvårdsparti, läs mer på:
https://kampanj.bonniernewslocal.se/dalarnarssjukvardsparti/