Henrik vill hjälpa dig att göra bästa bilaffären

Det finns säljare – också finns det säljare som ger det lilla extra. Henrik Kjersel på Bilmetro är känd för att se alla kunder och han arbetar hårt för att bygga upp stabila – och långsiktiga relationer.
– Det som utmärker oss från de stora företagen i samma bransch är att vi har en stark lokal förankring, säger han.

Henrik vill hjälpa dig att göra bästa bilaffären

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med siktet inställt på framtiden. Henrik Kjersel arbetar som säljare på Team Transportbilar i Avesta. Han berättar att de är väl rustade inför framtiden, kundernas utmaningar, behov – och den digitala utvecklingen. För vem köper en bil bara en gång i livet?
– Det är en livsstil att vara bilsäljare. Det viktigaste för mig är att skapa ett förtroende hos våra kunder, oavsett om de är företag eller privatpersoner. Vi har en självklar målsättning för vårt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, och det är att vi alltid ska vara din bästa bilaffär, säger han.

Det viktigaste för mig är att skapa ett förtroende hos våra kunder

Bilmetro startades 1922 i Hudiksvall under namnet Bil Lönnberg som senare blev Bil & Buss och numera Bilmetro. Under de första 20 åren såldes flera olika bilmärken, men 1944 blev de representanter för Scania. Några år senare kom Volkswagen följt av Audi.
– Det finns utrymme att specialisera sig inom olika områden på Bilmetro vilket gör jobbet både roligt och spännande. Förr i tiden var kunderna mer intresserade av priset än att skapa en relation med säljaren. Idag är de ute efter en helhet – och en bra samarbetspartner.

Behöver du serva din transportbil? Boka tid online!

Kunderna vill nämligen ha mer än lukten av en ny bil, snygg färg på lacken eller avancerad teknik. Idag handlar det lika mycket om livsstil, känslan – och en bil som matchar ens personlighet. Utvecklingen i branschen går dessutom fort. Det kommer nya bilmodeller hela tiden – och dessutom ökar kraven på tillgänglighet.
– Många företag står stilla om inte deras bilar rullar. De flesta inte har tid – eller möjlighet att lämna ifrån sig en bil några timmar. De vill ha en lösning på plats och det fixar vi. Därför skapade vi Team Transportbilar i början av 2018, säger Henrik.

Han förklarar att de har satt ihop ett team av specialister på transportbilar som samverkar för att deras kunder ska ha en bil ­ och tillgång till den service som passar dem bäst.
– Jag trivs jättebra och det finns utrymme att bygga en helt annan relation när man arbetar mot företag än när man säljer en bil till en privatperson. Vi är ett starkt team och arbetar bra tillsammans.

Läs mer om våra transportbilar här!

Med tio år som säljare i bilbranschen, varav nästan tre år på Bilmetro, har han byggt upp en stabil kundkrets och stor kunskap om både person- och transportbilar. Han förklarar att de har blivit tusenkonstnärer som fixar allt mellan himmel och jord
– Men jag tycker om utmaningar. Jag fick även en nystart som bilsäljare när jag bytte till att sälja transportbilar. När man arbetar med företag händer det saker hela tiden. Vi har hand om allt från 1 till 100 bilar per företag vilket gör att vi har utvecklat ett nära samarbete med våra kunder, säger Henrik Kjersel och berättar att de har fått bra respons från företagen som uppskattar deras expertis – och snabba lösningar.

Vill du prata transportbil med Henrik? Klicka här!

Om Bilmetro

Bilmetro är ett av Sveriges största privatägda bilföretag med cirka 600 anställda på 11 orter.

De har anläggningar med försäljning, bildelsbutiker, service och verkstäder ibland annat Avesta, Bollnäs, Borlänge, Falun, Gävle, Hudiksvall, Ludvika, Mora och Sandviken.

Dagens sortiment omfattar Volkswagen person- och transportbilar, Audi, Skoda, Seat, Kia, Honda och Scania lastbilar. De omsätter cirka 3,4 miljarder kronor och levererar ut omkring 11 400 personbilar samt 480 tunga fordon per år.