Därför har hon valt Trygga Hjälpen: ”De tar sig tid och är otroligt trevliga”

Hon hyllar Trygga Hjälpen och kallar personalen för "fantastisk". Ulla Blank från Hudiksvall har bara gott att säga om företaget som alltid sätter kunden i centrum.
– De erbjuder mycket mer än bara hemtjänst. Jag är så tacksam för allt de har gjort – och gör för mig, säger hon.

Ulla Blank och Felicia Lagerbrink.

Trygga Hjälpen grundades 2014 och arbetar efter ledorden; trygghet, värme och glädje. Förutom att erbjuda hemtjänst i världsklass har de tagit över butiken Ting Med Tankes försäljning av hjälpmedel, och lagt till hushållsnära tjänster för att skapa mervärde till kundernas liv. Här kan du läsa mer om Trygga Hjälpmedel och ta del av utbudet som finns i butiken på Utängsvägen 4 i Hudiksvall.
– Jag är jättenöjd. Det är en stor fördel att de arbetar i små team, säger Ulla Blank och fortsätter:

Jag behöver aldrig oroa mig för vem som ska komma hem till mig. Jag känner mig trygg med Trygga Hjälpen.

Trygga Hjälpen har varit en viktig del av Ulla Blanks liv sedan hennes make Lars-Göran blev sjuk för några år sedan. När han gick bort i januari tog hon över hans alarm.
– Jag kan fortfarande stå på benen och klarar mig bra, men det är en trygghet. Om det skulle hända mig något så trycker jag bara på alarmknappen. När Lars-Göran fortfarande levde kom Trygga Hjälpen hem till oss cirka fyra, fem gånger om dagen, säger hon.

Från städ och tvättning till inköp och trädgårdstjänster – läs mer om Trygga Hjälpens hushållsnära tjänster här

Felicia Lagerbrink har arbetat på Trygga Hjälpen i cirka två år. Hon var en del av teamet som tog hand om Lars-Göran hans sista tid i livet.
– Kunderna är nummer ett för mig. Jag får hjälpa människor och bygga relationer med dem, säger Felicia och fortsätter:

Det känns bra att vi kan göra skillnad i deras liv. Ingen dag är den andra lik. Det händer alltid något nytt.

Felicia och personalen på Trygga Hjälpen försöker alltid göra det lilla extra för sina kunder. En av hennes kollegor var till exempel på hockey och såg Brynäs spela för några veckor sedan.
– Jag är frisör och brukar klippa våra kunder. Jag har även en kund som tycker om att åka ut till en lokal handelsträdgård och gå på loppisar, säger hon och kallar sitt jobb för både roligt och givande.

Här kan du läsa mer om Trygga Hjälpen som arbetsgivare, hitta information om lediga tjänster och även skicka in en ansökan 

En trygg vardag är en självklarhet. Det anser Trygga hjälpen, som vill att de äldre ska leva ett värdigt liv – och känna välbefinnande.

Trygga Hjälpen har valt att ha en platt organisation med korta beslutsvägar. Det är något som Felicia Lagerbrink uppskattar.
– Jag har möjlighet att påverka min arbetssituation. Trygga Hjälpen är en jättebra arbetsplats och jag har inga planer på att sluta. Jag älskar mitt jobb, säger hon och Ulla Blank fyller i:
– Jag rekommenderar verkligen Trygga Hjälpen. Jag har aldrig känt att de har varit stressade, eller haft bråttom till nästa kund. De tar sig tid och är otroligt trevliga.

Läs mer om Trygga Hjälpen här och hitta kontaktinformation