Lekande lätt att hitta klapparna till jul

Kvalitet, kunnig personal och brett sortiment gör det enkelt att hitta de rätta klapparna till jul.

Lekande lätt att hitta klapparna till jul

Det lackar mot jul hos Lekia & Babya i Gävleborg. Hyllorna fyllda av leksaker för barn i alla åldrar. Här hittar man de klassiska produkterna från Lego, Barbie och Fisher Price men även populära nyheter från bland annat Paw Patrol, NERF och Årets Leksak Scruff a luvs.
– Vi brinner för barn och lek och vet vilka leksaker som är lämpliga i olika åldrar och vad som är populärast bland barnen för tillfället.

Årets leksak 2018 är Scruff a luvs, en annan favorit är Yoyo Panda. Fler av årets populära julklappar hittar du i vår stora julkatalog

Många känner stor vånda inför julklappsinköpen, med fyllda butiker och ringlande köer men hjälp finns att få,  berättar Bibbi Johansson, butikschef i Hudiksvall.
– Många gånger är det alldeles för lätt att stoppa en slant i ett kuvert, säger Bibbi Johansson, butikschef på Lekia:
– Men visst blir det en roligare jul med vackert inslagna paket och krusiga snören?

Läs mer om Lekias utbud här.

Det kan vara svårt att hitta rätt i utbudet för de oinvigda eller de som bara får barnbarnens långa önskelistor när födelsedagspresenten eller julklappen ska inhandlas men i Lekia/Babyas välfyllda butiker finns alltid kunnig personal som är väl förtrogen med sortimentet och redo att dela med sig av tips och goda råd. Vare sig det gäller val av en present eller ett större köp som en barnvagn är det viktigt att få den hjälp man behöver.
– Hos oss ska det vara lätt för kunden att handla, och ännu lättare att byta, om det ändå blivit fel. Vi har alltid ett års öppet köp, säger hon.

Följ Lekia/Babya på  Facebook så får du alla våra nyheter direkt.

Lekia/Babya Hudiksvall
Lekia/Babya Söderhamn
Lekia/Babya Gävle