170 nya bostäder planeras i Örebro

Örebro fortsätter att växa med fler invånare och nya bostäder. I områdena Ormesta och Rynningeåsen uppför småländska Kärnhem två helt nya kvarter med spännande karaktär.
 • 1/6

  Alla Kärnhems bostäder innehåller material av hög kvalité och vitvarorna är noga utvalda från välkända varumärken.

 • 2/6

  Brf Rynningeåsens innegård är omgiven av en charmig pergola och i mitten hittas en svalkande pool – till för alla boende.

 • 3/6

  Brf Selmas Park består av 106 lägenheter fördelade i fyra karaktäristiska fyravåningshus.

 • 4/6

  I alla Kärnhems bostäder finns det möjlighet att själv påverka insidan genom de olika designlinjerna – allt för att göra hemmet så personligt som möjligt.

 • 5/6

  “Brf Selmas Park blir de första lägenhetshusen i området och sticker ut bland de äldre villorna. Här får man nära till det mesta – både stan, naturen och även universitetet” säger Anton Olsson, ansvarig mäklare.

 • 6/6

  “Våra tidigare projekt i Örebro fick fantastiskt bra bemötande så vi kände att vi ville satsa på ännu fler bostäder i denna växande stad” säger Kärnhems kundansvariga Therese Jacobsson.

Örebro är en expansiv stad och under förra året ökade antalet invånare med 3000 personer,  en ny rekordnotering. Trycket på bostäder är högt och allt fler väljer att investera i egna bostadsrätter. Den småländska bostadsutvecklaren Kärnhem som tidigare har byggt bland annat i Rynningeviken och Adolfsberg, är nu åter på plats i Örebro. Just nu pågår byggnationen av två helt nya projekt.
– Våra tidigare projekt i Örebro fick fantastiskt bra bemötande så vi kände att vi ville satsa på ännu fler bostäder i denna växande stad. Lägenheter känns rätt i tiden och vi hoppas även kunna locka en lite yngre målgrupp som kanske letar efter sin första bostadsrätt, säger Therese Jacobsson, kundansvarig på Kärnhem.

Brf Selmas Park
I natursköna Ormesta uppförs Brf Selmas Park. Ett grönt kvarter bestående av 106 lägenheter fördelade i fyra fyrvåningshus. Lägenheterna finns i olika storlekar, alltifrån mindre ettor till större fyror på 95 kvadratmeter. Varje hus innehåller en charmig takvåning med snedtak och stora fönster.

Som boende i Selmas Park har man nära till det mesta. Med naturen precis i närheten är det lätt att ta sig ut i det gröna och in till stan cyklar man smidigt på en kvart. I närområdet finns flera butiker och andra bekvämligheter som underlättar vardagslivet.
– Brf Selmas Park blir de första lägenhetshusen i området och sticker ut bland de äldre villorna. Här får man nära till det mesta – både stan, naturen och även universitetet. Det blir ett bekvämt liv som innehåller lite av allt, säger Anton Olsson.

Brf Rynningeåsen
I gränslandet mellan stad och natur, i den allt mer omtyckta stadsdelen Rynningeåsen, uppför Kärnhem ett nytt bostadsrättskvarter. Brf Rynningeåsen kommer att bestå av 64 välplanerade lägenheter och på den härliga innergården finns en uppvärmd pool med soldäck och mysig pergola.

Rynningeåsen har sedan det började bebyggas för drygt tio år sedan, blivit en populär stadsdel som lockar såväl äldre som barnfamiljer och yngre par. Området ligger i nära anslutning till det stora naturreservatet Oset med flera promenadslingor och trevliga grillplatser.

Personlig prägel genom designval
I Kärnhems bostäder är det lätt att vara personlig. Här finns det stora möjligheter att själv påverka boendets insida genom de olika designvalen som erbjuds.
– Vi erbjuder olika designlinjer där köparen själv kan välja hur boendets insida ska se ut. På vår designwebb kan köparen virtuellt designa boendet på egen hand och snabbt se hur de olika materialen samspelar med varandra, säger Therese Jacobsson.

De båda projekten beräknas stå inflyttningsklara under 2019 och mer än hälften av bostäderna är redan sålda, byggnationen pågår för fullt. Läs mer om ditt nya hem i kvarteren Brf Selmas Park och Brf Rynningeåsen.

Brf Selmas Park, Ormesta.

Ägandeform: bostadsrätt
Typ av bostad: lägenhet, 1–4 rok
Storlek: 30–95 kvm

Försäljning pågår.
Boka din bostad här

Brf Rynningeåsen, Rynninge.

Ägandeform: bostadsrätt
Typ av bostad: lägenhet, 1–5 rok
Storlek: 42–111 kvm

Försäljning pågår.
Boka din bostad här