Malin och Tobias berättar: ”Så fick vi tid för att vara mer med vår nyfödda dotter och varandra”

Med smart planering av inköpen har Malin och Tobias fått mer tid för familjelivet med lilla Ebba. Men de har också upptäckt de ekonomiska fördelarna med att handla barnartiklar online.
– Nu när jag är föräldraledig måste vi kolla priser när vi handlar och priset på blöjor på ica24.se är superlågt, säger Malin.
HANDLAR ONLINE. – Vi hittar väldigt mycket inspiration på ica24.se och alla varor har samma pris som i butik. Utom blöjor och barnmat. De är lägre än vi kunnat hitta på andra ställen, säger Malin och Tobias.

HANDLAR ONLINE. – Vi hittar väldigt mycket inspiration på ica24.se och alla varor har samma pris som i butik. Utom blöjor och barnmat. De är lägre än vi kunnat hitta på andra ställen, säger Malin och Tobias. Till höger: Tobias är en välkänd fotbollsspelare och spelar just nu i Örebro Syrianska.

Ebba har precis vaknat. Hon är nyss fyllda 3 månader och Malin håller henne varsamt nära sig. Ebba har just ätit och ser väldigt nöjd ut.
– Självklart har hela livet ändrats. Det är mycket som ska klaffa och att planera sin tid mer i detalj är ju mycket viktigare nu. Vi vill ju få tid att umgås alla tre, säger Tobias.

Och att det är fullt upp hos den lilla familjen råder ingen tvekan om. Tobias är en välkänd fotbollsspelare och har spelat fotboll sedan gymnasiet på allsvensk nivå och i superettan.
– Det ligger i min natur att spela fotboll och jag tycker det är väldigt, väldigt kul.

Vill du också handla online hos ica24.se? Läs mer här!

Det är det bästa priset på blöjor vi har hittat

Han började i Malmö FF som tonåring och sen har det rullat på.
– Kom till Örebro SK 2013, träffade Malin, spelade några år i Husqvarna och Jönköping för att sedan återvända till Örebro för gott, säger han som numera spelar i Örebro Syrianska och i år utsågs till årets back i Division 2 Norra Götaland.

Tobias igen:
– Detta år vann vi serien och tog Syrianska till division 1.

Fotbollen tar tid med träning fyra dagar i veckan efter ordinarie jobb och match på helgen. Men trots det upplever inte Tobias tidsbrist i umgänget med familjen.
– Vi har frigjort mycket tid genom att veckohandla på ica24.se och det förvånade mig i början. Tidigare var jag inte en person som planerade, så för mig var det en utmaning att tänka längre än näsan räcker. Men att i lugn och ro klicka i det man behöver online underlättar definitivt vardagslivet och dessutom känner jag ett stort lugn när vi har allt vi behöver hemma.

Vill du också spara tid genom att handla online hos ica24.se? 

Malin nickar instämmande.
– Nu när jag är föräldraledig måste vi ha koll på var vi handlar prisvärt. På ica24.se är det butikspris som gäller också online. Det känns tryggt och ärligt. Dessutom har ica24.se kanonerbjudanden på barngrejer som blöjor exempelvis, säger Malin och Tobias fyller i:
– Priset på blöjor är på ica24.se det lägsta vi har kunnat hitta. Och utbudet på sajten av barnartiklar är varierat och bra. Motsvarar helt enkelt de grejer vi brukar använda.

OVANLIGT! – Det är samma pris för varorna i vår onlinebutik ica24.se som i de fysiska butikerna ICA Parken, City och Eko, säger Kjell Johnsson på ica24.se i Örebro. Och självklart håller varorna samma höga kvalitet och miljöfokus. Transporterna sker exempelvis med biogasbilar.
OVANLIGT! – Det är samma pris för varorna i vår onlinebutik ica24.se som i de fysiska butikerna ICA Parken, City och Eko, säger Kjell Johnsson på ica24.se i Örebro. Och självklart håller varorna samma höga kvalitet och miljöfokus. Transporterna sker exempelvis med biogasbilar.

Oftast är det på söndagskvällarna som inköpen görs. När Ebba sover.
– Vi planerar vad vi ska äta för hela veckan och prickar av på vår lista. Man hittar väldigt mycket inspiration på ica24.se och tänker javisst ja vi kan laga det här med dessa varor som det är extrapris på, säger Tobias.

Maten levereras oftast hem till familjen och då på en förutbestämd tid. Men ibland åker Tobias förbi butiken på vägen hem från jobbet.

– Då och då är det bekvämare att inte behöva låsa upp sig en viss tid och då hämtar vi varorna istället. Vi anpassar leveranssätt efter det som passar oss bäst där och då. För oss har båda sätten funkat jättebra, avslutar Malin och Tobias i Örebro.

Vill du också handla bra barnartiklar online hos ica24.se?

 

Världens barn
Världens barn

 

Över 230 000 insamlat till Världens Barn

ica24.se är den gemensamma onlinehandeln för ICA Parken, City och Eko i Örebro.

Tillsammans med sina kunder samlar dessa fyra butiker in pengar till Världens Barn.

Hittills insamlat: Över 230 000 kronor

Var med du också och skänk en gåva här eller i butik.