Målet: Västerås fräschaste Deli!

Färdiga måltidslösningar är det många som vill ha, och ICA Maxi Erikslund tillgodoser de flesta behov. Här finns en ny sushi-kiosk från Sushi Daily där kockar lagar fräscha sushirätter inför ögonen på besökarna, det finns en fräsch salladsbar och snart utökas även sortimentet av färdiga matlådor.

Jessica Karlsson med färska räkbakelser från egna köket.

– Det är många som har upptäckt våra färdiga rätter och vi har snart ännu mer att välja på, berättar Daniel Kvist.

En lång bemannad disk är fylld till bredden med specialiteter. Här finns färsk fisk, tapasrätter, inläggningar, canapéer och spännande skinkor och ostar. Med personal som vet vad de pratar om är det lätt att få inspiration och koll på vad som passar till vad.

artikel2_2

Jessica Karlsson visar glatt upp en hel plåt med färdiga räkbakelser från butiksköket bakom disken där det råder febril aktivitet särskilt inför storhelger.
– Helst skulle de vilja jobba natt när det närmar sig studenten, men vi nöjer oss med två skift och mycket extrapersonal, skrattar Daniel.

Cateringservice finns det året om hos ICA Maxi Erikslund. På butikens webbsida frestas ögat med allt från fantastiska gourmetfat med chipotle-glaserad fläskfilé och örtmarinerad fetaost, färdigkomponerade trerättersmiddagar till otroliga bröllopstårtor. Mycket går att beställa online, men det gäller att vara ute i tid.
– Det händer att kunder ringer två dagar innan studenten och har kommit på att de ska ha en studentfest, tyvärr så tvingas vi ibland att tacka nej. Vi gör hellre det vi känner att vi klarar av att leverera med kvalitet än att stressa fram något som inte blir bra, fortsätter han.

Målet är satt – ICA Maxi Erikslund ska tillhandahålla Västerås fräschaste deli, med god mat till både vardag och högtider från bageri och butikskök. Det är upp till dig som besökare att avgöra om målet är nått!

Här hittar du Ica Maxi Erikslunds catering!

logo_ica_maxi_erikslund