Christian storhandlar på ICA – från datorn

ICA Maxi på Erikslund är störst i Sverige bland ICA-handlarna på onlineshopping – och allt fler upptäcker att man inte behöver släpa runt skrikande barn i butiken utan kan stå i köket eller sitta i soffan och klicka i vad som behöver köpas hem på sin telefon, surfplatta eller dator.

I drive-thrun till höger om ICA Maxi Erikslund får man hjälp att lyfta in sina kassar direkt i bilen.

En som upptäckt modellen är Christian Csaszar. Vi fångade honom i farten när han fick hjälp att lyfta in sina kassar i bilen under drive-thru-taket till höger om ICA Maxi Erikslund.
– Det är faktiskt första gången jag testar onlineshopping, men knappast sista. Det var jättelätt att komma igång, berättar han.
Christian jobbar skift och frugan gör mer ordinära 8-17. På det här sättet frigör han tid.
– Tid är det alltid ont om, men visst känns det att man får lite extra möjligheter att ägna sig åt barnen eller kanske fixa i ordning hemmet, menar han.

artikel3_2

Det är förstås fler än stressade barnfamiljer som kan ha nytta av att få allt ihopplockat åt sig. Några av kunderna kanske har svårt att gå eller har ett pressat schema med jobb, träning eller aktiviteter som man tycker är roligare än att gå i affären. Kanske det skulle platsa med ett pass på gymmet istället för att dra benen efter sig på affären en timme? Gå några hål på golfbanan, eller slutföra det där korsordet? En sak är säker – onlineshoppingen är en av lösningarna till att få livspusslet att bli lite mer lättlagt! Och vill man inte komma förbi och hämta sina matkassar kan man få dem hemkörda direkt till dörren. Perfekt för den som vill storhandla men kanske saknar bil eller hellre spenderar tiden hemma.
Storhandla samtidigt som man håller koll på favoritserien på tv eller hänger med kompisarna? Ganska smidigt faktiskt och bara ett klick bort.

Här hittar du ICA Maxi Erikslund online

logo_ica_maxi_erikslund