Bli gäst på din egen fest med Åkrahallens goda mat

Studentexamen, midsommarfirande, bröllop, dop och födelsedagsfester. Sommaren är festligheternas tid. Ica Kvantum Åkrahallen ser till att du slipper laga mat: Det kan de sköta åt dig i sitt cateringkök.
– Vi har något för alla smaker, säger färskvaruchef Dennis Vestman.

Ica Kvantum Åkrahallen ser till att du slipper laga mat: Det kan de sköta åt dig i sitt cateringkök.

Härliga Italienska smaker.

Ingen fest är för liten eller för stor för Åkrahallen i Sala. I deras storskaliga cateringkök görs allt med noggrannhet och från grunden – ingenting lämnas åt slumpen. Maten ska både se god ut, och smaka gott.
– Det är något extra att köpa mat från det ställe där den tillagats, säger Dennis Vestman som arbetat på Åkrahallen i 15 år.

Här hittar du veckans erbjudande från Ica Kvantum Åkrahallen

I köket lagas smörgåstårtor, landgångar, kallskuret, baguetter med olika röror och pålägg, sallader och husmanskost.
– Disken är alltid fylld med delikatesser. Vi lagar bufféer med teman och gör uppläggningar på fat som kunderna kan beställa. Det är även populärt att beställa jul -och påsktallrikar vid dessa högtider.

Vi har något för alla smaker

Att beställa caterad mat till olika festligheter kan vara en lättnad för många kunder. Det breda utbudet på Åkrahallen gör att det finns något för alla smaker.
– Vi har många nöjda och återkommande kunder. Vi vill ligga i framkant och erbjuda ett stort sortiment som håller hög klass, säger Samuel Östman, marknadsansvarig.

Missa inget – följ oss på vår Facebook!

Beställ en exotisk bricka till sommarens festligheter.

Själva hemligheten bakom succén är att gänget i köket lägger mycket tid och möda på att få maten perfekt. En utbildad kock lagar mat under hela dagen och totalt sysselsätter tillagningsköket ett tiotal personer och har så gjort sedan 90-talet.
– De jobbar för högtryck. Bara på en vecka säljs det runt 300 kilo mat bara från matbaren, säger Dennis Vestman.

Med sitt stora sortiment har Åkrahallen också blivit ett alternativ till lunchrestauranger. I butiken kan kunderna köpa god, hemlagad mat i låda.
– Det har blivit populärt att köpa med sin matlåda hem eller till jobbet när tiden inte räcker till, säger Dennis Vestman.