Holmlunds bil växer – här öppnar den nya bilhallen: ”Mitt mål är att det ska bli succé”

Det händer mycket på Holmlunds bil, som nu expanderar och öppnar ytterligare en bilhall – och anställer en ny platschef. Servicen ska bli ännu bättre och ännu mer anpassad efter kundernas behov.
– Vårt mål är att du som kund ska få en upplevelse och ett slutresultat av högsta kvalitet, säger Hans Holmlund, VD och ägare på Holmlunds bil.

Holmlunds bil växer – här öppnar den nya bilhallen: "Mitt mål är att det ska bli succé"

Sedan 1964 i Avesta-Krylbo har Holmlunds Bil alltid prioriterat att kunderna ska få vägledning till rätt beslut – oavsett om det är handlar om service, reparation eller ett nytt fordon.

– Vi gör ingen skillnad på vad du som kund kan tänkas behöva eftersom du möts av samma engagemang och kunskap hos alla våra medarbetare. Hos oss köper eller servar du inte bara din bil, utan vårt mål är att du ska få en upplevelse och ett slutresultat av högsta kvalitet. Det ska vara enkelt och inspirerande att komma in på ett besök hos oss, säger Hans Holmlund.

Hans Holmlund, VD och ägare för Holmlunds bil.

Med detta i åtanke föll det sig naturligt för Holmlunds Bil att skapa rätt förutsättningar för det, och resultatet blev lanseringen av den nya bilhallen. Här kommer all försäljning av nya transportbilar och begagnade bilar att ske, och i den tidigare anläggningen säljer man numera bara nya personbilar. Hallen finns i anslutning till den nuvarande verksamheten, rakt över vägen.

– Oavsett om du kommer in till oss som privatkund eller om du representerar ett företag så hjälper vi dig att täcka dina behov.

Läs mer och se aktuella erbjudanden hos Holmlunds bil just nu

I den nuvarande hallen säljs numera nya personbilar.

I den nya bilhallen kommer kunderna kunna uppleva och se ett varierat utbud av begagnade bilar, med alla sorters standarder. Här finns ett stort och luftigt show-room med många olika bilmodeller från Toyota. Här får kunden både inspiration och kunskap innan valet av bil.

Precis som en bil behöver fyra hjul för att ta sig framåt anser vi att våra kunder ska få anpassad rådgivning och i förlängningen kunskap om vad de köper för bil.

– Precis som en bil behöver fyra hjul för att ta sig framåt anser vi att våra kunder ska få anpassad rådgivning och i förlängningen kunskap om vad de köper för bil. Ett köp av bil ska stämma överens på alla punkter, och du som kund ska inte behöva kompromissa gällande preferenser och användningsområde. Det är vårt jobb att hjälpa dig att hitta rätt bil, men valet är i slutändan ditt, säger Hans.

Se vilka begagnade bilar som finns i lager hos Holmlunds bil just nu

Joakim Enocksson har gedigen erfarenhet och 25 år i branschen.

Joakim Enocksson är ny platschef på den nya bilhallen och ser fram emot att jobba tillsammans med teamet på Holmlunds bil. Han har varit i branschen sedan 1998 och har ett brett kunnande inom allt som har med bilar att göra. Dessutom har han varit försäljningschef på andra bilföretag i närheten, vilket har bidragit till många fina kundmöten genom åren. Enligt honom själv var det ett självklart val att bli en del av Holmlunds bil.

– När jag kom i kontakt med Hans blev jag intresserad med en gång. Jag har alltid tyckt att Holmlunds bil är seriösa och proffsiga, säger han

På Holmlunds bil möts du av samma engagemang och kunskap hos alla medarbetare.

För Joakim handlar jobbet om mer än att bara sälja bilar. Det ska vara inspirerande att gå till jobbet och att ge alla kunder en upplevelse.

– För mig är viktigt att alla trivs rakt igenom. Det gäller mina kollegor i teamet, men också att kunderna blir omhändertagna på ett bra sätt. Jag trivs när det är ”högt i tak” och när samspelet är på topp.

Och framtiden ser han ljust på.

– Jag ser fram emot att jobba tillsammans med teamet på Holmlunds bil, där jag vet att jag får bra kollegor och produkter av hög kvalitet. Mitt mål är att det ska bli succé!

Har du frågor om Holmlunds bils Toyota-bilar? Här får du vanligtvis svar på din fråga inom en arbetsdag!