Glädje över utmärkelsen Årets Kontor

Fastighetsbyråns lokalkontor i Södertälje har ökat omsättningen rejält, och har fått titeln ”Årets Kontor”.

Andreas Ersson, nöjd kontorschef på Fastighetsbyrån i Södertälje.

Sveriges största mäklarkedja Fastighetsbyrån finns med 250 kontor runt om i både Sverige och i Spanien, och står för var fjärde bostadsförsäljning i landet. Lokalkontoret i Södertälje har under förra året ökat omsättningen med över en fjärdedel och antal affärer med nästan en femtedel.
– Vi har fått motta Fastighetsbyråns pris ”Årets Kontor” för 2013, en hedrande utnämning menar en nöjd kontorschef, Andreas Ersson.

Det går även bra om man jämför med konkurrenterna lokalt. När man räknar samman marknadsandelarna hos de fyra största mäklarna i Södertälje kommun hamnar Fastighetsbyrån tydligt på första plats med en stegrande kurva som för första gången passerat 40 %. Tvåan har knappt hälften.
– Det visar att vi är på rätt väg. Vi vill särskilja oss från våra konkurrenter och jag vågar påstå att vi sticker ut från mängden. Det är också glädjande att vi är Södertäljes mest rekommenderade mäklare, 90 % av alla säljare och 84 % av köparna skulle rekommendera oss till vänner och bekanta, säger Andreas Ersson.

Man har även höga betyg online. Fastighetsbyrån i Södertälje använder sig av externa tjänsten Reco.se där man kan ge sitt omdöme om företaget och mäklarna som jobbar där. Det har över 250 personer gjort, och betyget totalt sett är 4,5 av 5 möjliga.
Bland kommentarerna kan man läsa bland annat ”de hjälpte mig att sälja min lägenhet inom rekordtid och till ett mycket bra pris”, ”resultatet blev över förväntan” och ”Väl omhändertagande. Bra kommunikation. Kompetens som skapade trygghet.”. Läs fler omdömen på reco.se!

Kontaktuppgifter
Du kan nå Fastighetsbyrån Södertälje vardagar 9-17 på 08-550 604 50. Se mer på www.fastighetsbyran.se/sodertalje/