Viltbord ombord på Eckerö Linjen

Vilt från skogen samt delikatesser från höstens skördar fyller Eckerö Linjens viltbord som serveras fram till den 15 november. Mustiga höstgrytor, tjälknöl av älg, ölbräserat vildsvin och viltfärsbiffar är bara några av de rätter som du kan hitta på den dignande buffén. Frågar du M/S Eckerös köksmästare Joakim ”Jocke” Nordberg är det vildanden i jägarmästarsås som du inte ska missa.

Viltbord ombord på Eckerö Linjen

Hösten är den årstid då vi får ta till vara på och njuta av en massa läckerheter från skog och mark – en höjdpunkt för alla matälskare! På Eckerö Linjens viltbord får du möjlighet att smaka på skogens guld till havs.
– I vår matlagning använder vi oss så långt som det bara är möjligt av närproducerade och lokala råvaror från Roslagen och Åland. Trattkantareller, eller höstkantareller som vi säger på Åland, köper vi exempelvis från åländska privatpersoner som har svampplockning som fritidsintresse. Vi har även en pensionerad kapten som plockar väldigt mycket svamp till oss. Vår målsättning är att det ska smaka hemlagat och därför görs även de flesta av våra rätter från grunden ombord, helt i enlighet med vår matfilosofi, berättar Joakim Nordberg, köksmästare på Eckerö Linjen.

Vill du läsa mer om viltbordet, klicka här

Liveunderhållning och shopping
Under resans gång kan du koppla av med en god drink och underhållning uppe i bar Klubb Kuling, där det bjuds på livemusik med fartygets kryssningsvärdar och inbjudna gästartister alla dagar i veckan. Passa även på att ta en sväng till taxfreebutiken där du hittar allt från godsaker för stora och små till välgörande krämer och accessoarer. För fartygets yngsta gäster finns ett uppskattat lekrum med bland annat ett piratskepp, en liten klättervägg och olika spel.

Ta bussen till båten
Till och från fartyget reser du bekvämt med någon av Eckerö Linjens anslutningsbussar som avgår från ett flertal olika orter. Stockholm, Uppsala och Norrtälje har dagliga anslutningsbussar till samtliga av M/S Eckerös avgångar. Åk hemifrån på morgonen och du är hemma igen till kvällen efter en härlig dag ute till havs.

Länk: Boka din kryssning smidigt här

 

Om viltbordet:

Viltbordet serveras t.o.m. 15 november 2018.
Viltbordet kostar 290:–/person vid förhandsbetalning. Ordinarie pris är 310:–.
Barn i åldrarna 7-15 äter för halva priset.
För barn 0-6 år är det gratis.
Vid grupp om minst 10 personer kostar viltbordet från 261:–/person.