Smarta lösningen som ger dig mer tid med familjen

Räcker inte tiden riktigt till på vardagarna? Då kan en matkasse som levereras direkt till din dörr, fylld med råvaror till maträtter som hela familjen gillar, vara lösningen. Testa en smart genväg till en mindre stressig höst.

Foto: Shutterstock/IBL

Det är ingen slump att uttrycket vardagspussel finns. Alla med barn vet att det ibland kan kännas som en omöjlig Rubiks kub att få ihop jobbet med hämtningar från förskola, skjuts till träningar och läxläsning med handling och middagslagning. Middagar som ska uppskattas även av familjens mest kräsna smaklökar och som samtidigt ska vara varierade så att de små får i sig alla näringsämnen de behöver. Coop kan inte hjälpa dig att skjutsa barnen till träningen, men matvarukedjan kan hjälpa dig att spara tid genom sin smarta matkasse för familjen. Med familjekassen behöver du varken fundera på veckans middagsmeny eller muta ditt hungriga barn med en stödbanan i mataffären medan du letar efter varorna du behöver. I stället för att behöva stå i kö till kassan beställer du hem din matkasse på nätet och kan få den levererad direkt hem till din dörr eller till din närmaste Coop-butik. Du sparar inte bara tid med matkassen, utan även pengar. Varje familjekasse innehåller recept och råvaror för fyra middagar. En kasse för en familj på fyra personer kostar 599 kronor och en kasse för två personer kostar 449 kronor.

När familjekassen lägger ett av vardagens pusselbitar får du och din familj mer kvalitetstid över tillsammans även i veckorna. Foto: Shutterstock/IBL

Färska råvaror av god kvalitet
Alla recept som levereras i matkassen har genomgått flera tester i Coops provkök innan det landat i kassen. Går rätten snabbt att laga? Är det en varierad måltid? Har det potential att bli en familjefavorit? Om svaren är ja får det komma med i familjekassen. Eftersom det inte spelar någon roll hur goda recepten är om inte ingredienserna håller måttet innehåller familjekassen endast handplockade matvaror och färska råvaror av god kvalitet. Allt kött och kyckling i kassen kommer från svenska gårdar.

Varierade recept för hela familjen
Varje vecka fylls kassen med nya recept som gör att du och din familj kan laga vegetariskt, kött och fisk. En vecka bjöd familjekassen på recept och matvaror för lax med ingefärsdressing och grönsaksris, linsgryta med aubergine, asiatisk färspanna med vitlök och lime och svamprisotto med knaprig korv. På varje recept står det hur lång tid rätten kommer att ta att laga för att middagarna ska bli ännu lättare att planera. Och du vet väl att du kan passa på att göra veckans storhandling på nätet samtidigt som du beställer din matkasse? På Coop.se kan du välja bland tusentals varor och handla till riktigt bra priser. Har du valt hemleverans av familjekassen får du såklart hem dina andra matvaror samtidigt.

 

Advertisement

Fakta: Matkassar på Coop.se 

• Välj mellan familjekassen, tredagarskassen, ekologiska kassen, laktosfria kassen eller hälsokassen.

• Du kan välja att abonnera på matkassar eller göra engångsköp.

• Alla matkassar innehåller lättlagade recept med färska råvaror och alltid kött och kyckling från svenska gårdar.

• Just nu har Coop en prova-på-rabatt på alla matkassar. Ange koden MATKASSE i kassan så får du 200 kronor rabatt.

 

Läs mer om Coops matkassar och klicka hem din matkasse här.

 

Tre fördelar med att handla din mat online på Coop.se

Konkurrenskraftiga priser. På sajten matspar.se kan du själv jämföra priserna på matvaror hos olika matbutiker och se hur mycket pengar du sparar genom att näthandla på Coop.se.

• Stort utbud. Välj bland tusentals varor och ett stort ekologiskt utbud.

• Hemleverans. I stora delar av landet kan du få dina varor levererade direkt till dörren. Du kan alltid hämta dina matkassar i butik.