Trygg trädgård med villastängsel

Sommar och sol betyder långa dagar utomhus, och en känsla av frihet för både stora och små. Men frihet kan snabbt förvandlas till fara, när barn och husdjur på ett ögonblick kan komma ifrån en vuxens tillsyn. Ett villastängsel har gett Norrtäljebon Hanna riktig trygghet för hela familjen.

Trygg trädgård med villastängsel

För föräldrar hör trafik och vatten till de allra största rädslorna. Det handlar om sekunder när barn blir påkörda eller drunknar. Alla som har barn vet hur otroligt snabba de kan vara när de vill och vilken fantastisk fantasi de har, och då är det också lätt att förstå att hur snabbt olyckan kan vara framme.

– Vi satte upp stängsel nästan det första vi gjorde när vi flyttade, säger Hanna som har tre barn mellan två och sju år. De leker mycket ute och med stängsel kan jag känna mig trygg även om jag måste gå in för att hämta något.

Många kör för fort

Familjen bor i ett bostadsområde med villor och radhus. Här får man inte köra fortare än 30 km/h, men trots skyltar kör många betydligt snabbare. Hanna berättar att hon flera gånger sett grannbarnen springa över vägen efter ivägkastade bollar, och att olyckan varit nära vid ett par tillfällen.

– Då känns det förstås extra bra att ha ett stängsel runt den egna tomten, konstaterar hon.

Lättmonterat och hållbart


Villastängsel är en av de absolut mest populära produkterna i Stängselbutiken, och det är lätt att förstå varför. Stängsel går snabbt och lätt att montera, det smälter väl in i omgivningen och är helt underhållsfria. För barnfamiljer är stängsel extra bra eftersom det är tåligt och svårt att klättra över.

– Jag tänker knappt på det alls, förklarar Hanna. Vi satte upp det på en helg och nu ser vi det knappt. Det är en billig investering för det lugn jag känner.

Välkommen till Stängselbutiken i Norrtälje eller på nätet!

Besöksadress: Storstensvägen 12, 761 53 Norrtälje

För öppettider se: www.stangselbutiken.se
Telefon: 08-500 11 530

E-post: info@stangselbutiken.se