I Sundsvik strand i Nykvarn förverkligas drömmar

Här kan de boende ta ett morgondopp och ha båten precis utan för dörren. Endast 20 meter från Mälaren och 40 minuter från Stockholm. Nu kan du förverkliga drömmen om att bo vid vattnet.

Platschef Patrik Karlsson och Jarmila Wiseen, Projektledare/Nyproduktion Skandiamäklarna Södertälje

1189694474Torsdag förmiddag i mitten av mars åker Jarmila Wiseen, Projektledare/Nyproduktion Skandiamäklarna Södertälje, en av sina många bilturer till Sundsvik strand i Nykvarn.

-Hej Patrik! Hur går det för er, ropar Jarmila när hon ser platschefen Patrik Karlsson.

Det är full rulle på arbetet denna förmiddag. Här längs Mälarens strand kommer sex flerbostadshus byggas. Två av dem är redan på gång. I vardera kommer det finnas 9 lägenheter och inflyttning beräknas i december 2015.

-15 lägenheter är redan sålda. De går som smör i solsken, förklarar Jarmila.
Köparna är allt från medelålders till yngre familjer med småbarn. De kommer både från Stockholm och Södertälje.

2072602042-Läget är ju magiskt, så detta område lockar alla typer av människor, säger hon medan hon vandrar omkring och inspekterar det pågående arbetet tillsammans med Patrik.

Det är Boris Hagelin och Lars Flyning som driver Sundsvik Entreprenad AB, som nu håller på att bygga upp flerbostadshusen i Sundsvik strand.

I omgivningarna kring Sundsvik strand finns en fantastisk natur. På ena sidan breder Mälaren ut sig med alla dess strandhugg och på andra sidan hittar du Sundsvikbadet vid lilla Turingen. Vill man uppleva skogen, för vandring eller bär- och svampplockning, så ligger de fina Kranglansskogarna med närhet till Täljeleden bara ett stenkast från husen. I närheten finns även Vidbynäs golfklubb.

-I Sundsviks strand hittar man kanske det perfekta stället för den som vill kombinera sitt permanentboende med sin sommarbostad, säger Jarmila. Alla årstider har något unikt att erbjuda.

3383343530-Detta område kommer att växa mycket inom de närmaste 10 åren, avslutar hon. Ingen tvekan om det.

Vill du veta mer, tveka inte att kontakta Skandiamäklarna i Södertälje:

SkandiaMäklarna Södertälje/Nykvarn
Järnagatan 7
15171 Södertälje
Telefon 0855422110
Fax 0855422111

E-post sodertalje@skandiamaklarna.se