Dalarnas kaféprofil: ”För mig handlar det om trygghet”

För Anna Tunlind är ICA Supermarket trygghet.
Anna är ensamstående mamma till två pojkar, pendlar 15 mil om dagen till jobbet och ibland känns det som om dygnet borde ha några fler timmar.
En känsla som Anna säkert delar med många.

För Anna Tunlind är ICA Supermarket trygghet.

– Jag lagar i princip all mat själv och jag har inte disciplinen att storhandla. Har försökt med en veckomeny men det spricker framemot torsdagen. Då är ingen sugen på det vi bestämt. Jag har valt att handla ett par dar i veckan istället. Det blir billigast och bäst för mej, säger Anna Tunlind.

Tid är pengar för Anna.

– Därför handlar jag alltid på ICA Supermarket. Trevliga butiker, välsorterade och framförallt hittar jag lätt och enkelt.

Det sistnämnda utvecklar Anna Tunlind.

– Om jag inte hittar i en butik så kommer jag hem med hälften av det jag skulle behöva. Det tar lång tid att springa och leta efter allting – den tiden har jag inte.

Anna är en känd profil i Säter. Drev under många år kafé i Säter och känner lite extra för den lokala handeln.

– För mej är det en självklarhet att göra mina inköp där jag bor. Handlar jag inte på ICA Supermarket så kan de inte ha det breda sortiment som de har i dag.

Servicen och bemötandet är en annan viktig faktor för Anna Tunlind.

– Jag bor på en liten ort och är hej och du med alla. I affären träffas man och utbyter några ord. Personalen är trevlig och kunnig och vet vad vi skall ha.

– Det är helt enkelt roligt att handla på ICA Supermarket.

ICA Supermarket andas glädje.