Så blir din arbetsplats av med krånglande bredband en gång för alla

Roland hade förberett kundmötet noggrant. Gjort alla tänkbara analyser och dukat fika i konferensrummet. Så var det dags. De utvalda profilkläderna skulle förevisas. Via streamad film bland annat.
– Datorn stod och snurrade i en evighet i väntan på uppkoppling innan något äntligen hände. I den sekunden var det klart - vi behövde en ny, pålitlig bredbandsleverantör.

LOKAL PROFILERING. – Jag har sett hur GavleNet redan för många år sedan började gräva för fiber i Gävle. De är en mycket stark lokal leverantör så att välja deras bredband var självklart för oss, säger Roland Hjelte på Industriprofil i Gävle.

Det är Roland Hjelte delägare och vd på Industriprofil i Gävle som berättar.
– Våra värdeord är att vara ett ledande företag i utvecklingen av relationer till kunder och anställda. Och så stod vi här med en uppkoppling som laggade alltmer och som irriterade oss alla. Så fick det bara inte fortsätta.

”Driftskostnaden nu är lägre än tidigare”

Industriprofil i Gävle jobbar med profilkläder, arbetskläder och presentreklam till företag och organisationer i regionen.
Det personliga mötet är viktigt men Industriprofil jobbar också via webshops och då måste uppkopplingen självklart fungera. Vilket den inte alltid gjorde tidigare.
– Innan vi i somras installerade GavleNets bredband råkade vi ut för att internet låg helt nere. I ett företag är man så beroende av nätet att man arbetsmässigt blir stillastående när nätet lägger av. Det får bara inte hända.

GavleNets finns både för privatkunder och företagskunder

Att valet av bredband skulle falla på GavleNet rådde det ingen tvekan om för deras del.
– Jag har hört så många andra företagare, affärsbekanta och kompisar som berättat för mig hur stabilt GavleNets bredband är och att fiberinstallationen sköts på ett proffsigt sätt.

Roger Roos, Roger Belin, Göran Asplin, Håkan Holmgren, Kicki Wannberg, Bosse Larsson, Jonatan Gråhns.

Förutom ett stabilt och snabbt internet finns det andra fördelar med GavleNet som man kanske inte alltid tänker på. Roland poängterar fördelarna med att det är en lokal aktör.
– Det är så mycket enklare att ha en kommunikation med en aktör på nära håll, säger Roland och fortsätter:

– För oss går begreppet kvalitet och hållbarhet över tid hand i hand och vi märker att våra kunder alltmer börjar tänka så. I vårt val av bredbandsleverantör har vi exakt samma tankesätt. GavleNets bredband är driftssäkert och det gynnar oss över tid, avslutar Roland Hjelte.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag – läs här!