Därför ska du just nu uppgradera ditt bredband hos GavleNet

GavleNet är ett av Sveriges bästa bredband. Det visar Svenskt kvalitetsindex mätning av hur nöjda bredbandskunder är.
– Hela 96 % av våra kunder upplever att de har en bra uppkoppling. Det kan jämföras med övriga aktörer på marknaden som ligger runt ca 80 %, säger Malin Eriksson på GavleNet.

MYCKET STABILT. – Vi har genom undersökningen fått bekräftat att GavleNets bredband är ett av världens bästa, säger Malin Eriksson, marknadschef på Gävle Energi som äger GavleNet.

Malin är marknadschef på Gävle Energi som äger GavleNet och energibolaget insåg tidigt betydelsen av att bygga ut ett stadsnät av världsklass.
– GavleNet har alltid legat i framkant, fortsätter Malin. Det har vi märkt inte minst på de stadsnätsträffar som anordnas med aktörer som bygger nät i andra delar av Sverige. Trots vår relativa litenhet har vi ofta varit en av de stadsnätsaktörer som kommit längst både i utbyggnad av nätet och dess tekniska lösning.

GavleNets framgång hos kunderna beror på flera saker. Exempelvis handlar den om att företaget tar ansvar fullt ut både för driftsäkerhet och tillgänglighet.
– Blir det något krångel när vi är leverantör av ditt bredband så ringer du bara ett samtal för att få hjälp med problemet, säger Malin. Och den du pratar med finns lokalt här i Gävle. Vi vill kunna se våra kunder i ögonen när vi träffas på stan.

Vi är stolta över att kunderna är så nöjda med bredbandet vi levererar

Här hittar du 8 anledningar till att välja fiber!

En annan anledning – och kanske den viktigaste – till att nästan alla GavleNets kunder säger sig vara nöjda med bredbandsupplevelsen är stabiliteten.
– Du får den hastighet som GavleNet utlovar. Ligger avtalet på att vi ska leverera 100 Mbit/s så gör vi det. Och för att vi ska vara på den säkra sidan så krämar vi på lite extra och levererar oftast lite mer än den hastighet kunden beställt. För oss är det viktigt att vi håller det vi lovar och att kunden upplever det. I alla lägen.

MODERNT. GavleNet är föregångare i bredbandsbranschen. – Gävle Energi var tidigt tekniskt framsynta och energibolaget var bland de första i Sverige som insåg behovet av fiber och ett stabilt bredband, säger Malin Eriksson.

Som kund hos GavleNet finns ett även ett utbud av digital kabel- tv.
– Men idag styr vi sällan livet efter en tv-tablå utan vi vill se program när vi själva har tid. Med ett stabilt bredband som GavleNet kan du obegränsat välja bland de streaming- och playtjänster som finns i nätet, säger Malin och fortsätter:

– Vi ser det som ett slags smörgåsbord. Du som kund väljer helt enkelt det du tycker om. Ingen annan styr över vad du ska gilla.
I undersökningen från Svenskt kvalitetsindex fanns dock en faktor som GavleNet fick mindre beröm för. Den gällde det som kallas proaktivitet. Eller kanske snarare erbjudanden till befintliga kunder.
– Den kritiken tar vi på största allvar. Vi uppskattar våra kunder och är tacksamma för att de valt GavleNet. Så vi startar direkt. Inför julen släpper vi ett riktigt bra erbjudande.

Erbjudandet handlar om att uppgradera det befintliga bredbandet från GavleNet.
– Till samma kostnad du har idag kan du uppgradera ditt bredband till nästa hastighet. Därmed kan du vara helt säker på att surfen räcker till alla nära och kära som besöker ditt hem under storhelgerna, säger Malin och fortsätter:

– Väljer du vår nya produkt 500 Mbit/s kan du vara säker på att surfen räcker till alla och ni kan streama och spela live obegränsat och samtidigt med julfriden i behåll, avslutar Malin Eriksson på GavleNet.

Läs mer om erbjudandet på www.gavlenet.se