Benny hjälpte Maria nå nya mål

När hösten är i antågande är det dags att lägga upp planer, aktiveter, mål och budget inför 2020 för de flesta företag och verksamheter. Vem har inte brottats med att hitta ny inspiration och få en grupp att dra åt samma håll?

Benny hjälpte Maria nå nya mål

Maria Kokki driver butiken Shop Esmeralda som blev Årets butik under Guldyran 2018 i Hallstahammar med motiveringen: ”Företaget utmärker sig för sitt härliga kundbemötande och viljan att alltid göra det bästa för kunden. Över 20 års erfarenhet har fått en ny inramning och butiken är både modern och hemtrevlig. Sortimentet fylls på med en rasande fart och modet att testa nytt gör att butiken känns levande”. Under flera år har hon fått hjälp och mentorskap från Benny Törnqvist på Frilanscoachen.
– Till Benny kan jag alltid ringa och få tips och råd över de utmaningar jag och mina medarbetare står inför, oavsett om det gäller personalfrågor eller annonsering, säger Maria.

Maria Kokki berättar att behovet av coaching, tips och råd inte har blivit mindre i en tuff och konkurrensutsatt bransch som handel, utan snarare större även om hon haft butik under lång tid med både upp och nedgångar. Benny arbetar efter filosofin att i ett framgångsrikt företag jobbar alla tillsammans mot en konkret målbild, efter en tydlig plan. Dessa grundprinciper har han kommit fram till under ett långt yrkesliv, där han under 25 år haft olika positioner i företag inom försäljning och marknadsföring. Han har bland annat arbetat som säljare, projektledare och varit styrelseledamot. Under tiden han har yrkesarbetat har han också skaffat sig högskoleutbildningar inom bland annat marknadsföring, social hållbarhet och gruppsykologi.
– Ett tydligt mål är lika viktigt för de allra minsta som för större företag. Hur man konkret kan arbeta för att nå sitt mål vet jag en hel del om och jag brinner för att föra vidare de kunskaper jag skaffat mig genom åren, säger Benny.

Jag brinner för att föra vidare de kunskaper jag skaffat mig genom åren.

För Maria på Shop Esmeralda har stödet betytt mycket genom åren och hon försöker ständigt utveckla sig själv och sitt företag genom att vara med i olika sammanhang, kurser och genom att ha en mentor.
– Är du egen företagare, eller är ansvarig för personalfrågor och känner behov av en vitamininjektion i verksamheten, så hjälper vi dig gärna att ta nästa steg eller lösa den mest akuta utmaningen, säger avslutningsvis Benny från Frilanscoachen

Om Frilanscoachen

Frilanscoachen erbjuder föreläsningar på en till två timmar, workshops eller halvdagar för att till exempel utbilda en verksamhets medarbetare i försäljning och marknadsfrågor. De hjälper till med att bygga bra arbetsteam och kan vara mentor och bollplank i arbetet med att förverkliga eller utveckla en företagsidé.

 

Exempel på föreläsning: ”Människor är inte lata. De har helt enkelt inte mål som inspirerar”.

Läs mer på hemsidan: Frilanscoachen.com

Följ Frilanscoachen på Facebook för inspiration, tips och råd: Din frilansande affärsutvecklare

Benny´s Linkedin profil: Utvecklar företag och människor