Så här tar du kommandot över vårkänslorna

Äntligen är det dags att börja inreda ute och gå igång med fröer, planteringar, möblemang och grillandet.
– Det är så roligt att se det nya vårsortimentet. Det här är ju första året för oss och det känns riktigt bra med de kvalitetsmärken vi på EKO:- Sundsvall kan presentera.
UTESÄSONGEN HAR BÖRJAT. – Allt för utomhuslivet står framme i säsongsavdelningen så att du kan se, känna och bedöma kvaliteten på varorna, säger Marie Linnes, säljchef på EKO:- i Sundsvall.

UTESÄSONGEN HAR BÖRJAT. – Allt för utomhuslivet står framme i säsongsavdelningen så att du kan se, känna och bedöma kvaliteten på varorna, säger Marie Linnes, säljchef på EKO:- i Sundsvall.

Det säger Marie Linnes, säljchef på EKO:-. Och visst är våren påtaglig i den nyinredda 700 kvadratmeter stora utesäsongsavdelningen.
– Känslan här är ren glädje. Kunderna brukar säga: ”Men så härligt – här är det verkligen vår”.

Utesäsongsavdelningen består av flera ”shop in shop”. Alltså särskilt inredda utrymmen för varumärkena Weber, Star Trading, Gardena och Ryobi. Plus en stor yta med bland annat paviljonger, utemöbler, värmare, utegolv, muurikkor, fler grillar och fröer. Och en trädgårdsmarknad utomhus med krukor, trädgårdsdekorationer och växter i säsong.

Så enkelt med allt för utomhuslivet på samma ställe

– Webershopen är jättefin. Jag har sett hur kunder stannar till, tar bilder till sina kompisar med budskapet ”Här kan du köpa Weber” och vi har verkligen ett fullsortiment av kvalitetsmärket.

Läs mer om erbjudanden och nyheter på EKO Stormarknad

Star Tradings belysnings-shop inspirerar också med dekorativ belysning för loungelivet utomhus men också med sitt utbud av trädgårdsbelysning.
– Det finns så mycket läckra lampor att inreda med. Som taklamporna i korg, de ljussatta kloten och ljusfigurerna. Men också fina trädgårdsarmaturer på 230 V eller med solceller.

När man inreder utomhus är tricket för ett mysigt resultat att skapa rum.
– Ett parasoll blir ett snyggt tak, vi har flera varianter, riktigt gedigna och prisvärda från East Import.

Men också de färdiga rummen – paviljongerna från Venture Design – är överraskande prisvärda, utrustade med väggar myggnät och rejäla stolpar.

Från dessa varumärken finns också utemöbler. I skandinavisk design likväl som med trä eller rottingkänsla.
– Allt står framme så att du kan se, känna och provsitta möblerna. Att uppleva varorna i verkligheten är viktigt tycker vi på EKO:-.

Läs mer om erbjudanden och nyheter på EKO Stormarknad

Och den som längtar efter att komma igång med våren rekommenderas ett besök på EKO:s fröavdelning.
– Vi har ett gigantiskt frösortiment från de tre stora: Nelson, Hammenhög och Weibulls. Hela 16 sektioner med massor av fröer.

Marie igen:
– Passa också på att ta en titt på Gardenas kvalitetsredskap. Där finns allt som har med det härliga trädgårdslivet att göra. Krattor, häcksaxar, handskar, skor och stövlar. Till pressade priser, säger hon och fortsätter:
– De pressade priserna gäller också Ryobis sortiment där du med samma batterisystem kan driva olika trädgårdsmaskiner som exempelvis grästrimmer, häcksaxar, motorsåg och plattrensare.

Besviken blir man inte heller på priset för kvalitetsjorden från Södra Århult med Alltid-pris 6 stycken för 99:-.
– Det mesta för det efterlängtade livet utomhus finns här på EKO:-. Successivt fyller vi också på med sommarplantor och perenner.

Märkesprodukter till ett lågt pris är vårt signum. Och det gäller självklart också utesäsongsavdelning, avslutar Marie Linnes på EKO:- Stormarknad i Sundsvall.