Magisk känsla på EKO:s stämningsfulla julavdelning

EKO:- i Sundsvall är den ultimata destinationen för uppladdning inför julen. Inspirationsfaktorn på den 700 kvadratmeter stora julavdelningen ger en känsla som påminner om julfeelingen på de stora varuhusen i London och New York. – Jag har aldrig sett något liknande tidigare i Sundsvall.

MYSIGASTE JULKÄNSLAN. – Vår julavdelningen glittrar, gnistrar och glimmar i varje hörn och är gigantiskt stor, säger Marie Linnes, säljschef på EKO:- i Sundsvall.

EKO:- i Sundsvall är den ultimata destinationen för uppladdning inför julen. Inspirationsfaktorn på den 700 kvadratmeter stora julavdelningen ger en känsla som påminner om julfeelingen på de stora varuhusen i London och New York. – Jag har aldrig sett något liknande tidigare i Sundsvall.

Det säger Marie Linnes, säljchef för julavdelningen på EKO:- och fortsätter:
– På den gigantiska avdelningen hittar du allt du behöver för att få det extra mysigt inför advent och jul.

Att göra fint hemma inför jul är något du kan njuta av som i en process. Med början redan i butiken för att sedan fortsätta med hemma.
– Visst kan du ta fram allt pynt på en gång, säger Marie. Men har du tid är det också härligt att dekorera med lite i taget och förstärka stämningen ju närmare julhelgen vi kommer.

Julavdelningen är fantastisk

Vid den röddekorerade entrén till julavdelningen på EKO: – möts du av tomtar och därefter tar tomtelandskapet vid.
– I vårt tomteland finns tomtar i alla storlekar och former. Från den största på tre meter till små mjukistomtar i grått eller rött. Några ser ut som riktiga Disneytomtar medan andra bara är supermysiga med en neddragen luva över ögonen och ett rejält skägg.

På EKO:s julavdelning skimrar det av ljuspunkter. De kommer från julgransbelysningar, lysande vita rådjur, från fina adventsstjärnor och elljusstakar förstås. Fint ljus ger också de dekorativa ljusgloberna som just nu är en stor jultrend.
– Globerna känns rofyllda att titta på, ledbelysta och vätskefyllda som de är, med snöfall och dekorationer inuti.

På EKO:- i Sundsvall finns de ledande varumärkena. Här hittar du advents- och julbelysning från exempelvis Markslöjd, Startrading och konstsmide från Tyringe.
– På EKO:- finns samma kvalitetsprodukter som specialbutikerna har. Fast hos oss handlar du dem till stormarknadspris.

Det händer alltid något kul hos oss – Följ oss på Facebook så missar ni inget

Det känns nästan som att ströva i skogen när du kommer fram till julgranarna och julträden. Granarna står tätt, tätt och fram under julträden tittar en och annan hemlighetsfull tomte.
– Snöklädda granar, helt gröna granar, glittrande granar, vita granar. Välj julgran efter din inredningsstil, säger Marie och fortsätter:

– Och med hjälp av lysande julträd kan du sätta julstämningen utomhus också. Det behövs nu när kvällarnas mörker kommer allt tidigare.

Har du tänkt på att fina paket gömmer en omtanke? De är fyllda med omsorg via den tid som finns nedlagd i dem.
– Låt din kreativitet få lite utrymme. Fint presentpapper, snören, paketdekor och sigill gör det möjligt att skapa personliga paket och du kommer garanterat att hitta det du behöver här på EKO:-, säger Marie.

Barn älskar julen. Förstås, och det gör också Nallvin som fram till jul är med i klappjakter och annat spännande på EKO:-. Och det går inte att missta sig på Nallvins glädje över julavdelningen.
– Här finns jul för alla smaker. Oavsett om du gillar en sobert-klassisk inredning, more-is-more eller hantverk. Kom hit, inspireras och njut av julstämning när den är som bäst, avslutar Marie Linnes på EKO:- i Sundsvall.