Häng med på kuslig shopping på nyöppnade EKO:- i Birsta

Precis efter den gigantiska godisavdelningen ligger det – EKO:s eget spökslott. Till bredden fyllt av kusligheter och omgivet av ljud som skapar kalla kårar på ryggen. Det är lite mörkt och det känns lite läskigt. – Gå in om du vågar, säger Emma Karlström säljchef för leksaksavdelningen på EKO:-.

HALLOWEEN. – Hos EKO:- finns all den kusliga inspiration vuxna och barn behöver för att bli riktigt läskig eller bara bli lite skräckinjagande. Och ha kul, säger Emma och Joachim på EKO:- I Sundsvall.

Det spökiga slottet ligger mitt i den inspirerande Halloweenavdelningen på EKO:- Stormarknad i Sundsvall. Här finns precis all rekvisita som behövs för att fira kusligheter och själv bli förskräcklig.
– Vare sig du vill bli vampyr, clown, spöke, häxa eller zombie hittar du här på EKO:- dräkter, smink och accessoarer, säger Emma och fortsätter:

– Du kan sminka blod och andra hemskheter, fixa häxmanikyr och få en blick som skrämmer de flesta med linser i olika färger.
Men också den som inte fullt ut gillar att skrämmas eller gå all-in hittar sina accessoarer på EKO:-. Som en gullig pumpadräkt eller ett par fina kaninöron.
– Det här rummet är fyllt med Halloweengrejor för både barn och vuxna. Oavsett ålder ska man kunna ha kusligt kul. Dessutom hittar du det som behövs för partyt.

Läs mer om oss här

Halloweensortimentet är utvalt och kommer från några av Sveriges absolut bästa leverantörer. Precis som EKO:s övriga varor gör. Och att hålla hög kvalitet gäller också godisavdelningen.
– Det är klart att godiset på EKO:- också blir läskigare inför Halloween. Spindlar, maskar, skalbaggar, döskallar och pumpor tränger sig in och skrämmer vårt vanliga godis, säger Joachim Nilsson som är säljchef för godisavdelningen. Med precis rätt mix av sött, salt och surt.

Men skrämselgodiset har dock ingen chans att ta över. Smågodissortimentet på EKO:- är gigantiskt.
– Vi har extremt många sorter att välja mellan och EKO:s mål är att bli störst på godis i Sundsvall.

GODISLAND. – Vi har ett gigantiskt utbud av smågodis med kvalitet. Allt från kända leverantörer och till ett ständigt lågt pris på 3:98/hg, säger Joachim Nilsson på EKO:- i Sundsvall.

Godisavdelningen har också flera sektioner med ett ovanligare sortiment. Som tivoligodis, amerikanskt godis och godis med taxfree-känsla.
– Marabouchokladen är lika stora som de du vinner på chokladhjulen och förpackningarna med Toblerone känns exakt som på resan.

Vi har fått ett fantastiskt mottagande

På EKO:- Stormarknad i Sundsvall råder det succéstämning efter den lyckade premiären. Många besökare har uttryckt sin uppskattning över sortimentets höga kvalitet i kombination med de låga priserna.
– Ja vi har fått ett fantastiskt mottagande, berättar Emma. Och leksaksavdelningen har gjort både små och stora omtumlade.

Missa inga erbjudanden – Följ oss på Facebook!

Avdelningen är rumsindelad och som känns mer som flera leksaksbutiker på samma ställe än som en avdelning. Och det ena kända varumärket märks efter det andra. Som Brio, Pokémon, Mickey, Fortnight, Buttericks och många flera.
– Disney-rummet är häftigt med massor av leksaker och kläder. Och Legorummet har ett enormt urval med priser som alltid ligger minst 20 % under det rekommenderade.

LÅGT PRIS. – Vi ligger alltid lägre i pris på leksakerna, säger Emma Karlström på EKO:- Stormarknad i Sundsvall. 20 % lägre än rekommenderat pris på Lego. Och upp till 40 % lägre pris på andra varumärken.

Men frågan är nu: Är det så läskigt Halloween-inrett på EKO:- att man inte vågar sig dit?
– Det vågar du garanterat. Nallvin besöker oss varje helg och ser till att barnen trivs i godisregnet. Och så måste du ju inte gå in i spökslottet om du inte vill. Det är ju bara till för dig som vill och vågar. Vågar du? avslutar Emma Karlström på EKO:- Stormarknad i Sundsvall.

Följ oss på Instagram!